automat

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Koumi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

automat

Příspěvek od Koumi »

Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
Mercedes e 270cdi
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

to si ho zrengenoval ked vieš že má spálené lamely???? (LOL)
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
slovacek.milos
Aktivista

Re: automat

Příspěvek od slovacek.milos »

Koumi píše:Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
černý olej a třeba neřadí poslední kvalt dáš druhý olej a je zas černý jak bota miloš
lubomt
Aktivista

Re: automat

Příspěvek od lubomt »

Koumi píše:Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
a spalene lamely su napr. vtedy,ked zaradis R a pridas a auto nechce moc akcelerovat,hlavne do kopca,takisto troska trha. Trebars ked niekdo zapadne v snehu a dlho radi D a R po sebe, takisto ked niekto na automate taha druhe auto z priekopy..... Co ti to robi,resp.aky mas problem
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

nezrengenoval som ho len som mal podozrenie....
chova sa to tak, (ale mozno to je ok lebo je to moj prvy automat tak neviem) ze ked je studeny motor tak prvych mozno 200-300 metrov tak divne radi, ze otacky pri preradeni nespadnu napriklad o 500 ale len o 200, a potom otackomer stoji napr. na 1700otackach a zvysuje sa mi len rychlost, posobi to na mna ako keby smykala spojka... a obcas trhne ked radi z 1ky do 2ky, ale ked je zohriaty ide v pohode...
Mercedes e 270cdi
Fandy
Přispěvovatel

Příspěvek od Fandy »

Koumi píše:nezrengenoval som ho len som mal podozrenie....
chova sa to tak, (ale mozno to je ok lebo je to moj prvy automat tak neviem) ze ked je studeny motor tak prvych mozno 200-300 metrov tak divne radi, ze otacky pri preradeni nespadnu napriklad o 500 ale len o 200, a potom otackomer stoji napr. na 1700otackach a zvysuje sa mi len rychlost, posobi to na mna ako keby smykala spojka... a obcas trhne ked radi z 1ky do 2ky, ale ked je zohriaty ide v pohode...
Za studena co popisuješ je v pořádku,nezamyká se hydroměnič.Je to kvůli rychlejšímu zahřátí oleje na prov.teplotu,to si řídí jednotka tipu.To trhání....nevím,neškodilo by zkontrolovat olej :) ahoj
Opravy vad.řj,ABS,autoradií,navi. 774446776
Koumi
Přispěvovatel

Příspěvek od Koumi »

diky, si ma upokojil :) olej je vymeneny takze to by malo byt v pohode...
Mercedes e 270cdi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“