Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
automat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Re: automat
černý olej a třeba neřadí poslední kvalt dáš druhý olej a je zas černý jak bota milošKoumi píše:Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
Re: automat
a spalene lamely su napr. vtedy,ked zaradis R a pridas a auto nechce moc akcelerovat,hlavne do kopca,takisto troska trha. Trebars ked niekdo zapadne v snehu a dlho radi D a R po sebe, takisto ked niekto na automate taha druhe auto z priekopy..... Co ti to robi,resp.aky mas problemKoumi píše:Nazdar hosi, vie mi niekto kto sa vyzna alebo komu sa to uz stalo opisat ako funguje automat ked ma spalene lamely? respektive ako sa chova vtedy automat za studena a ako za tepla?
Dakujem
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
nezrengenoval som ho len som mal podozrenie....
chova sa to tak, (ale mozno to je ok lebo je to moj prvy automat tak neviem) ze ked je studeny motor tak prvych mozno 200-300 metrov tak divne radi, ze otacky pri preradeni nespadnu napriklad o 500 ale len o 200, a potom otackomer stoji napr. na 1700otackach a zvysuje sa mi len rychlost, posobi to na mna ako keby smykala spojka... a obcas trhne ked radi z 1ky do 2ky, ale ked je zohriaty ide v pohode...
chova sa to tak, (ale mozno to je ok lebo je to moj prvy automat tak neviem) ze ked je studeny motor tak prvych mozno 200-300 metrov tak divne radi, ze otacky pri preradeni nespadnu napriklad o 500 ale len o 200, a potom otackomer stoji napr. na 1700otackach a zvysuje sa mi len rychlost, posobi to na mna ako keby smykala spojka... a obcas trhne ked radi z 1ky do 2ky, ale ked je zohriaty ide v pohode...
Mercedes e 270cdi
Za studena co popisuješ je v pořádku,nezamyká se hydroměnič.Je to kvůli rychlejšímu zahřátí oleje na prov.teplotu,to si řídí jednotka tipu.To trhání....nevím,neškodilo by zkontrolovat olejKoumi píše:nezrengenoval som ho len som mal podozrenie....

Opravy vad.řj,ABS,autoradií,navi. 774446776