vie niekto pomoct s vag k+can comander 1.4 full
Moderátoři: šulda, Moderátoři
a na akych autach bz to malo ist citat eprom ci na vsetkzch lebo ja mam passata 2001 a ten v pohode ale kamarat ma golfa 99 a ten nejde tak potom neviemJanosik93 píše:ked sa znova spristupni volba reed, tak to nejde. ked to načitava, musíš vidieť v spodnom riadku zmenu adries pamate.
passat 1.9 TDI 96kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
Alfa147 1.9 JTD 85kw
Audi A6 2,4 125kw
Jestli mohu taky otázečku, rád bych se zeptal. Jaký soft a případně kabel(y) si pořídit, pokud chci od diagnostiky vozidel koncernu VW následující:
1. Kontrola a porovnání stavu ujetých km mezi přístrojovou deskou a ŘJ motoru, případně dalšími ŘJ, kde se tyto údaje nachází. Zkrátka odhalit podfuk.
2. Načtení a vymazání chyb.
3. Načtení a zazálohování původních hodnot ŘJ pro případ, že se něco po...
4. Obnovení původních hodnot z uloženého souboru pokud se něco po...
5. Diagnostiku motoru za chodu např. tlak turba apod.
6. Vyp/zap denního svícení, stahování oken pomocí dálkového ovládání a podobné drobnosti.
Už jsem tu přečetl kde co a chvílemi si připadám, že bych toho musel pořídít kvanta. A já bych tak rád jeden prográme a kablík...
1. Kontrola a porovnání stavu ujetých km mezi přístrojovou deskou a ŘJ motoru, případně dalšími ŘJ, kde se tyto údaje nachází. Zkrátka odhalit podfuk.
2. Načtení a vymazání chyb.
3. Načtení a zazálohování původních hodnot ŘJ pro případ, že se něco po...
4. Obnovení původních hodnot z uloženého souboru pokud se něco po...
5. Diagnostiku motoru za chodu např. tlak turba apod.
6. Vyp/zap denního svícení, stahování oken pomocí dálkového ovládání a podobné drobnosti.
Už jsem tu přečetl kde co a chvílemi si připadám, že bych toho musel pořídít kvanta. A já bych tak rád jeden prográme a kablík...
Seat Leon TDI, 110 kW