Měl jsem ten samý problém už víckrát octavia najeto poctivých 55000km a taky teplá nic stoprocentně pomohla baterka stačí to skusit přes startováčku je to hned a je jistota
Čaute, mám stejný problem, za tepla špatné starty. Je tady někdo v okolí Ostravy, kdo by mi udělal ten zmíňovaný odpor?
Huml píše:vždy to tou opotřebovanou hlavou být nemusí, i po výměně za novou 11mm byly starty na prd, po úpravě softu ok, pěknej příklad, ASV dvě softwerový verze, jedna startuje blbě, druhá naťuk, kde není flashovací jednotka a pomůže odpojení čidla teploty, je nejlevnější řešení udělat to relátko
ok moc tomu nerozumim kam co zapojit kde ten odpor sezenu a kam ho mam napojit ale tu baterku budu stejnak muset koupit novou mam ji spatnou jak je vetsi zima tak netoci
tak jsem dal baterku toci vic ale stejnak nechyti odpojil jsem cidlo teploty a porad stejny ale mam od egr ventilu odpojenou hadicku vim kam patri ale je to tam praskle nemuze to delat ten egr ventil zastudena startuje bez chyb jak se zahreje tak mu to trva dost dlouho
MIR.B.M.W píše:tak jsem dal baterku toci vic ale stejnak nechyti odpojil jsem cidlo teploty a porad stejny ale mam od egr ventilu odpojenou hadicku vim kam patri ale je to tam praskle nemuze to delat ten egr ventil zastudena startuje bez chyb jak se zahreje tak mu to trva dost dlouho
je to tam jak je termostat jsou tam 3 konektory jako svicky skousel jsem to po jednom a pak jsem odpoji vsechny a nic, nic jiního jsem nenasal na chladici tam je cidlo na saharu a u nadobky tam nevim co je ale taky jsme to skousel odpojovat a nic
MIR.B.M.W píše:je to tam jak je termostat jsou tam 3 konektory jako svicky skousel jsem to po jednom a pak jsem odpoji vsechny a nic, nic jiního jsem nenasal na chladici tam je cidlo na saharu a u nadobky tam nevim co je ale taky jsme to skousel odpojovat a nic
No tak to sis odpojil pávě svíčky na příhřev chl. kap. A ani termostat tam neni. Ale seš blízko, to čidlo je zhruba v těch místech ale trochu níž jakoby zezadu. Vedou do něj čtyři dráty.