Passat 103kW jaká baterie?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat 103kW jaká baterie?
Potřebuji poradit, objednávám pantátovi baterii do passata 2,0 TDi 103 kW r.v. 2006. Problém je v tom, že tam má nyní 60 Ah, což je dle mne málo, dal bych mu tam 74 Ah, ale tvrdí, že se mu tam nevejde. Je to možné?
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Re: Passat 103kW jaká baterie?
Neni dulezita kapacita ale startovaci proud. Cim vyssi tim lepsi. U dieselu to plati vic nez u benzinu, protoze maji vykonejsi startery.dury2 píše:Potřebuji poradit, objednávám pantátovi baterii do passata 2,0 TDi 103 kW r.v. 2006. Problém je v tom, že tam má nyní 60 Ah, což je dle mne málo, dal bych mu tam 74 Ah, ale tvrdí, že se mu tam nevejde. Je to možné?
Jinak s temi rozmery to tak byt muze i nemusi. Vyrobci delaji ruzne veci. Napr davaji ruzne kapacity do stejneho sasi, takze pokud nejdes v rade moc vysoko, da se predpokladat, ze nedojde ke zmene rozmeru. Napr rozdil mezi 60 a 74Ah zrovna nemusi znamenat jine vnejsi rozmery. Ale kazdy vyrobce to ma jinak, takze se to neda rict pausalne.
Neřeším tu kvalitu baterie, ale zdali se vejde klasická 74 do passata 2006, proto se tu ptám někoho, kdo tohodle pašíka má, jestli by mi to sdělil. Díky
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
ja som menil pred pol rokom
dal som tam toto
http://www.baterie-shop.cz/exide-premiu ... p-965.html
spokojnost
je to uz maximalna velkost aku tam narves
dal som tam toto
http://www.baterie-shop.cz/exide-premiu ... p-965.html
spokojnost