Naopak, dvouhmota převodovce pomuže do kytek, pokud je KO. Dvouhmota slouži k utlumení hluku prevodovky, pohltí torzní kmity od klikace, ktere zpusobují rozkmitaní dílu prevodovky uvnitr a nasledný hluk převodovky. Samozrejme pokud je dvouhmot KO, tak dostava prevodovka coproto.dhfool píše:Rozjet se určitě umím. Dělal jsem totiž řidičák na V3S
jednohmota třese při rozjezdu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
frantisek28
- Přispěvovatel
Františku, jsi silně mimo mísu. Já jsem nepsal, že DMF je vymlácený, ale že má vyhřátou třecí plochu a je zkroucená. Funkce setrváku po 250.000 km byla stále dobrá a klidně bych ho tam nechal, nebýt té deformace...
Protože jsem si toho třesení nikdy na jiných autech (nedělám jen VW) nevšiml (pokud spojka nebyla vadná), myslel jsem si, že je křivá lamela, nebo přítlačák (nebo prostě Valeo...). To ,že třese i jiným s jednohmotou mě částečně uklidnilo, ale považuju za nutné na tutu zkutečnost upozornit zákazníka- levná a vydrží, ale může třepat, nebo drahá s luxusním záběrem co moc nevydrží.
Věř mi, že oboje si najdou své zákazníky a ne pouze jednohmota über alles...
Protože jsem si toho třesení nikdy na jiných autech (nedělám jen VW) nevšiml (pokud spojka nebyla vadná), myslel jsem si, že je křivá lamela, nebo přítlačák (nebo prostě Valeo...). To ,že třese i jiným s jednohmotou mě částečně uklidnilo, ale považuju za nutné na tutu zkutečnost upozornit zákazníka- levná a vydrží, ale může třepat, nebo drahá s luxusním záběrem co moc nevydrží.
Věř mi, že oboje si najdou své zákazníky a ne pouze jednohmota über alles...
-
frantisek28
- Přispěvovatel
Kurna mne to sklbe zase iba rano ked je chladnejsie a ked je studene auto..Ci je tam 1 alebo 2 hmota to netusim..Je to AGR rv98 ale cital som v servisnom manuale ze by to mohol byt aj nejaky silenblok alebo nejake spatne zavesenie motora a prevodovky..Kadopadne neviem ako to zistim..Menena spojka este nebola..Jedine co mi nehra je ze preco to robi iba ked je studeny motor potom to uz nerobi..No a ked v zime boli mrazi tak pri pusteny spojkoveho pedalu na krizovatke trsoku zmenil zvuk motor.... Ak by niekto vedel viac o tomto probleme uvitam rady... 
A3 sportback 1.6 BSE 1sk owner