Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků
tak jsem dnes řešil nefunkční ručičky budíků na passatu. Vag hlásí vše OK test akčních členů nedostupný když jsem si snima hrál vag progem tak se ručičky pohly. Jinak mlčí v měřených hodnotách mne otáčky teplota i palivo ukazuje jinak se ani nerozvěcí kontrolky oleje imo a vše co je ve středu budíků abs airbag se rozvěcí normálně po zapnutí klíčků jo ještě nějde přepínat palubní počítač co je v otáčkoměru nesetkal se někdo s touto závadou a za druhé doneslo se ke mne že prý tam jdou budíky z oktávky co je na tom pravdy díky všem 
Re: Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků
jestli tam máš budíky stejné jak na oktávce tak to je jejich nemoc , stačí přepájet pár kontaktů , já měl to samé a ok , všude mi tvrdili že se musí něco měnit za 2000,- a pak práce tak na 1 hodinu stačí cín a nějaká lepší pájka .Crkyk píše:tak jsem dnes řešil nefunkční ručičky budíků na passatu. Vag hlásí vše OK test akčních členů nedostupný když jsem si snima hrál vag progem tak se ručičky pohly. Jinak mlčí v měřených hodnotách mne otáčky teplota i palivo ukazuje jinak se ani nerozvěcí kontrolky oleje imo a vše co je ve středu budíků abs airbag se rozvěcí normálně po zapnutí klíčků jo ještě nějde přepínat palubní počítač co je v otáčkoměru nesetkal se někdo s touto závadou a za druhé doneslo se ke mne že prý tam jdou budíky z oktávky co je na tom pravdy díky všem
tady je ten návod:
http://www.octaviaclub.cz/test/index.ph ... &Itemid=30