Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Crkyk
Nováček
Odpovědi: 0

Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků

Příspěvek od Crkyk »

tak jsem dnes řešil nefunkční ručičky budíků na passatu. Vag hlásí vše OK test akčních členů nedostupný když jsem si snima hrál vag progem tak se ručičky pohly. Jinak mlčí v měřených hodnotách mne otáčky teplota i palivo ukazuje jinak se ani nerozvěcí kontrolky oleje imo a vše co je ve středu budíků abs airbag se rozvěcí normálně po zapnutí klíčků jo ještě nějde přepínat palubní počítač co je v otáčkoměru nesetkal se někdo s touto závadou a za druhé doneslo se ke mne že prý tam jdou budíky z oktávky co je na tom pravdy díky všem :?
pnovak123
Sběrač informací

Re: Passat B5 RV 97 nejdou ručičky budíků

Příspěvek od pnovak123 »

Crkyk píše:tak jsem dnes řešil nefunkční ručičky budíků na passatu. Vag hlásí vše OK test akčních členů nedostupný když jsem si snima hrál vag progem tak se ručičky pohly. Jinak mlčí v měřených hodnotách mne otáčky teplota i palivo ukazuje jinak se ani nerozvěcí kontrolky oleje imo a vše co je ve středu budíků abs airbag se rozvěcí normálně po zapnutí klíčků jo ještě nějde přepínat palubní počítač co je v otáčkoměru nesetkal se někdo s touto závadou a za druhé doneslo se ke mne že prý tam jdou budíky z oktávky co je na tom pravdy díky všem :?
jestli tam máš budíky stejné jak na oktávce tak to je jejich nemoc , stačí přepájet pár kontaktů , já měl to samé a ok , všude mi tvrdili že se musí něco měnit za 2000,- a pak práce tak na 1 hodinu stačí cín a nějaká lepší pájka .
tady je ten návod:
http://www.octaviaclub.cz/test/index.ph ... &Itemid=30
Crkyk
Nováček

Příspěvek od Crkyk »

Tak vyřešeno o studáku to nebylo ty na octávkách řeším běžně byl sesypaný procesor trochu čmuchání hledání a pak výměna za jiný z budíků z octávky a vše maká jak má
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“