Ahoj, stáhl jsem z netu vag com 908cz, chci se zeptat jestli mi půjde v plný verzi nebo jak jej zaktivavot na plnou verzi jestli je k tomu crack nebo pouze origo sehnat. Díky za info.
kabel je neorigo, neni muj, jen bych chtěl vědět zdali jde cracknout nebo ne, napichovat to na klona nechci abych ho neusmrtil kor když neni muj, co tak čtu tak je lepší koupit orig a člověk má klid.
zx6ninja píše:přehrát na českou 908 to jde, dej to někomu kdo to umí.. jinak ho usmrtíš..
co tím myslíš usmrtíš , že ten kabel nebude fungovat ani s tou verzí co je dodávaná ke klonům? Jinak do toho programu co dávají čínani by mohl nekdo umet nacpat cestinu ne?
že ten kabel nebude fungovat ani s tou verzí co je dodávaná ke klonům?
Nebude fungovat vůbec s ničím.
a počeštěná verze pro klony se dá někde sosnout?
ty to stale nechapes..klon znamena ze naklonovali z nejakeho originalu..
cize ked mas eng klon 704 ci 805 ci vyssie tak nepojde len s tym konkretnym softom..kazdy iny znici kabel..aj zmena jazykovej mutacie na cz..
Slysel jsem nekde o klonech, ktery se udajne pripojuji pomoci virtualniho COM portu a ve VAG-COMu se nenastavuje USB, takze by tam usmrceni nemelo hrozit. Netusite nekdo neco o teto moznosti?
ventril píše:Slysel jsem nekde o klonech, ktery se udajne pripojuji pomoci virtualniho COM portu a ve VAG-COMu se nenastavuje USB, takze by tam usmrceni nemelo hrozit. Netusite nekdo neco o teto moznosti?
jurki888 píše:taka mala otazocka mozno poviem blbost ale keby sa dal ten soft nejako oklamat myslim licencia tak by to slo aj z kkl ked podporuje obd2?
ani ty to nechapes???nikdy v zivote to s obycajnym kkl kablom nepojde..