vstrikovacie cerpadlo problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vstrikovacie cerpadlo problem
mali ste tu niekto problem s cerpadlom konkretne s rozdelovacou hlavou?ano ma dost slaby tah a vobec nezadymi a to ho mozem turovat ako chcem ako keby mu davalo malo nafty , co som sa tu docital tak by mohla byt vybehana hlava cerpadla nemate s tymto skusenosti ako sa to prejavuje ked je ta hlava rozdelovacia spatna?
Re: vstrikovacie cerpadlo problem
Spis než ta hlava bude rozstelovanej ten el. vrsek, zajet na Vag a ej vedet jaký je vstrikovaný množství na volnobehjano1 píše:mali ste tu niekto problem s cerpadlom konkretne s rozdelovacou hlavou?ano ma dost slaby tah a vobec nezadymi a to ho mozem turovat ako chcem ako keby mu davalo malo nafty , co som sa tu docital tak by mohla byt vybehana hlava cerpadla nemate s tymto skusenosti ako sa to prejavuje ked je ta hlava rozdelovacia spatna?

davka je dobra 4,6mgZdeněk M píše:Spis než ta hlava bude rozstelovanej ten el. vrsek, zajet na Vag a ej vedet jaký je vstrikovaný množství na volnobehjano1 píše:mali ste tu niekto problem s cerpadlom konkretne s rozdelovacou hlavou?ano ma dost slaby tah a vobec nezadymi a to ho mozem turovat ako chcem ako keby mu davalo malo nafty , co som sa tu docital tak by mohla byt vybehana hlava cerpadla nemate s tymto skusenosti ako sa to prejavuje ked je ta hlava rozdelovacia spatna?
uz som to riesil z HUMLOM aj logy boli podla logov to vyzeralo ze to ide normalne ale to auto na 4 a 5 proste nema taky tah ako by mal mat je taky slabucky ten motor, postupne sa rozgula aj na 160 ale to je asi tak vsetko , praveze to mi je cudne ze logy boli v poriadku tak uz skusam vselico mozne , este som si vsimol ze to lepsie taha za studena ako za tepla a za tepla to dlhsie startuje a vobec to nedymi mozem robit co chcem ale pri plnom plyne nevyde s toho ani gram dymukoco píše:naloguj 4tý kanál, a vieš na čom si.
-
- Aktivista
vyměnil jsi palivák a vyčistil sací koš v nádrži?jano1 píše:mali ste tu niekto problem s cerpadlom konkretne s rozdelovacou hlavou?ano ma dost slaby tah a vobec nezadymi a to ho mozem turovat ako chcem ako keby mu davalo malo nafty , co som sa tu docital tak by mohla byt vybehana hlava cerpadla nemate s tymto skusenosti ako sa to prejavuje ked je ta hlava rozdelovacia spatna?
to uz mam davno za sebou uz som skusil vsetko mozne aj nemozne mne uz zostava len ta hlava na cerpadle len rad by som bol keby mi to niekto potvrdil , mozno tu mal niekto podobny problempafka píše:vyměnil jsi palivák a vyčistil sací koš v nádrži?jano1 píše:mali ste tu niekto problem s cerpadlom konkretne s rozdelovacou hlavou?ano ma dost slaby tah a vobec nezadymi a to ho mozem turovat ako chcem ako keby mu davalo malo nafty , co som sa tu docital tak by mohla byt vybehana hlava cerpadla nemate s tymto skusenosti ako sa to prejavuje ked je ta hlava rozdelovacia spatna?