Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
mam problém se startem, když je pěkné počasí nad asi 15 stupňů
startér točí, ale motor chytne až na po páté a před tím než chytne, jde mi z výfujku světlý kouř.
Za chladného počasí proběhne klasické žhavení a motor většinou naskočí hned. Ale před uvedeným problémem strtovalo auto na jedničku za každého počasí. svíčky jsem vyměnil a problém zůstává.
Tak sem dnes nacpal do okty to relatkovy udelatko a ty starty sjou paradni, i ty studeny sou nadherny. studeny mi to tocilo dyl ale ne tolik jako na teplym motoru.
bylo to v pohode vyrobit, ja si neprve natahl kabel od altiku, na neho sem naletoval kabilek, pote sem dal ocko na stop ventil na cerpadle, pak prislo na radu cidlo, tam jsem rostrihl kabel na nej naletoval 2 nabilky, no a odpor sem priletoval na packy relatka. relatko jsem mel s ouskem a dirkou tak sem ro ptisrouboval vedle N75. funguje to krasne, a je to ZADARMO! je to velike + tohoto udelatka. Relatko sem mel doma(nekde sem ho asi sebral) odpor sem nasel v nejaky stra elektronicky veci, mimochodem mam 2.7Kohmu.
Taky jsem daval stavitelnej. Krasne si tim nastavis presne kolik potrebujes. Navic jsem to montoval v zime, takze kdyz to bude v lete v horku hur startovat, tak se tam da lehce pridat...