Nefunguje ovladanie na volante a ovladanie Maxi dotu,hodil som komplet log diagnostiky,mam take tusenie ze niekto vymenil packu stieracov,teraz je packa bez ovladania pal.poc.alebo sa to ovlada na volante neviem,mal octu2 tam sa to ovladalo cez packu na stierace...
Podvolantovka-1KO 953 549 AJ
Can Gateway-1KO 907 530 F
Este Jeden odkaz na moje ovladace na volante na na fotke tie spodne 2005.5
Otazka je, jestli vubec ty budiky podporujou palubak. Mas tam ocejchovany jak mile a kilometry do 290? Ptam se proto, jelikoz ETKA mi podle VIN vyhodila 1k6920972EX ale podle tvyho vypisu tam mas jen E a ty se mi v ETCE nepodarilo najit. Jinak ovladani palubaku je stejne jako na OII, takze na pacce.
Zabudol som uviest ze Jetta je americka verzia,ale pozeral som videa ovladania max-dotu na youtube, tak bud je ovladane packou alebo tlacidlami na volante tak teraz neviem kde je chyba moje ovladanie na volante nefunguje vobec ani ovladanie zvuku radia
Zmenil som kodovani na 0003041 a funguje to,ovladanie radia zvuk,stanice amenu radia ale vyhodilo my to chybu 00888,ovladanie maxi dotu stale nefunguje....
Vali píše:Otazka je, jestli vubec ty budiky podporujou palubak. Mas tam ocejchovany jak mile a kilometry do 290? Ptam se proto, jelikoz ETKA mi podle VIN vyhodila 1k6920972EX ale podle tvyho vypisu tam mas jen E a ty se mi v ETCE nepodarilo najit. Jinak ovladani palubaku je stejne jako na OII, takze na pacce.
Vali píše:Otazka je, jestli vubec ty budiky podporujou palubak. Mas tam ocejchovany jak mile a kilometry do 290? Ptam se proto, jelikoz ETKA mi podle VIN vyhodila 1k6920972EX ale podle tvyho vypisu tam mas jen E a ty se mi v ETCE nepodarilo najit. Jinak ovladani palubaku je stejne jako na OII, takze na pacce.
Kdyz dam vyhledat 1k6920972E, naskoci normalne okno"informace o dilu" ,ale o nahrade ani slovo. Jestli je te to teda nahrada, tak palubak podporuje, ted ho jen rozject.
Vali píše:Kdyz dam vyhledat 1k6920972E, naskoci normalne okno"informace o dilu" ,ale o nahrade ani slovo. Jestli je te to teda nahrada, tak palubak podporuje, ted ho jen rozject.
X je díl nový/repasovaný který ti daj výměnou za tvůj starý
váha píše:A ty máš špatný tlačítka na volantě,tj špatný volant,bych řekl
Podla tochto linku http://www.myturbodiesel.com/1000q_how_ ... l_swap.htm mam dobre tlacidla montovali dva druhy2005.5 jeten model co mam dalsi od2006-2009,rocnik mojej jetty je 2005 tak teraz co je zle tlacidla alebo chyba ovladanie na packe stieracov?