Ekologická nafta - MEŘO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
Kde je za tuhle cenu ekonafta v Praze ?
Ptám se už po několikáté - sázím na solidaritu mezi diskutujícími - KDE seženu za tuhle cenu ekonaftu ( ať směsnou nebo ne ) v Praze ?
Každej tady píše o 20-23 Kč za litr.
VW Passat 2,0 TDI PD DPF vše originál jak má být
-
- Aktivista
Re: Kde je za tuhle cenu ekonafta v Praze ?
ptát se můžeš pořád dokola nikde, zkus raději njelvnějí oleje v hypermarketechDani34el píše:Ptám se už po několikáté - sázím na solidaritu mezi diskutujícími - KDE seženu za tuhle cenu ekonaftu ( ať směsnou nebo ne ) v Praze ?

Tak daleko v Praze UNICORN NENÍ.slovacek.milos píše:ptát se můžeš pořád dokola nikde, zkus raději njelvnějí oleje v hypermarketechDani34el píše:Ptám se už po několikáté - sázím na solidaritu mezi diskutujícími - KDE seženu za tuhle cenu ekonaftu ( ať směsnou nebo ne ) v Praze ?
Každej tady píše o 20-23 Kč za litr.miloš

Musíš se z někým domluvit ať ti doveze 1000 l kontejner do Prahy
Navrhuji Miloše.

-
- Aktivista
traku vdávám dceru tak to asi nebude nejlepší nápadtruck píše:Tak daleko v Praze UNICORN NENÍ.slovacek.milos píše:ptát se můžeš pořád dokola nikde, zkus raději njelvnějí oleje v hypermarketechDani34el píše:Ptám se už po několikáté - sázím na solidaritu mezi diskutujícími - KDE seženu za tuhle cenu ekonaftu ( ať směsnou nebo ne ) v Praze ?
Každej tady píše o 20-23 Kč za litr.miloš
Morava ekologická 20,90 Kč
![]()
Musíš se z někým domluvit ať ti doveze 1000 l kontejner do Prahy
Navrhuji Miloše.
vem to za mě dík miloš
-
- Přispěvovatel
hmmm
Pražakum.........Nasrat!!!!!!!
-
- Aktivista
Re: hmmm
truck píše:To není pěkný i tam žijí dobří obyčejní lidé.Už mně s Ro bolí hlava píše:Pražakum.........Nasrat!!!!!!!
to on asi myslel jinak pražákům ................těm je tu hej ty nide nezablouděj, safra,
a karel kryl ten zpíval v to neznámém vojínu že šel bych zas a rád? nasrat jo nasrat,
dyt tam píše že ho bolí hlava tak to tak nějak domotal tam v karvinéééééé eko nafta néééééé

-
- Přispěvovatel
hoši no tak....
když nasrat tak nasrat!!!!! 

-
- Přispěvovatel
uplně vážně
Prágl obehnat 10m na výšku betonovým plotem něco jak na bunkry před 2světovou válkou a zalít betonem .....pásmo kolem Práglu obehnat nešlapné kapsle...zlikvidoval jsem firmu stačí když mi jezděj moje Many na řepáka a ze zmrdu s Praglu prach dostanu,,,