ani za boha mi ho win nechce nainštalovať
vag 805.cz normalne funguje ale kabel ani bohovy
nemate niekto nejaky driver alebo ako si pomôcť????
Dakujem za rady Maťo
PS : na viste normalne aj kabel aj vag funguje ale na WIN 7 ani za boha
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co to meleš?? Jak nejde?? Jasně že jde! Stáhni si poslední ver. VAG-COMu a použij ovladač z ní. Pak ti to pojede jak pomásleSlavkov píše:Už je to tady mockrát, 64-bit W7 NELZE
Pouze lze do virtuálního stroje nahodit WXP a(nezaměňovat s módem kompatibility)...
HanZ píše:Co to meleš?? Jak nejde?? Jasně že jde! Stáhni si poslední ver. VAG-COMu a použij ovladač z ní. Pak ti to pojede jak pomásleSlavkov píše:Už je to tady mockrát, 64-bit W7 NELZE
Pouze lze do virtuálního stroje nahodit WXP a(nezaměňovat s módem kompatibility)...
Osobně ověřeno.
přesně tak, taky mám Win7 64-bit a funguje bez problémuRauch píše:HanZ píše:Co to meleš?? Jak nejde?? Jasně že jde! Stáhni si poslední ver. VAG-COMu a použij ovladač z ní. Pak ti to pojede jak pomásleSlavkov píše:Už je to tady mockrát, 64-bit W7 NELZE
Osobně ověřeno.
Mozem potvrdit,funguje spolahlive.....
Od jisté verze se program a i adresář, do kterého se ti nainstaluje, jmenuje VCDS. Hledej znovu.kadlikk píše:mam jinej problem mam hex-can a zaboha nemuzu najit ovladac , podle navodu na ross-tech to ma bejt po naistalovani 11.11.3 ve složce VAG-COM ale ta složka se ani nevytvoří a driver nikde nenizkousel jsem to jak v XP tak v 7 mičkách . Ve widlich se to hlasi jako Ross-tech hex usb
Václav Žižka píše:Od jisté verze se program a i adresář, do kterého se ti nainstaluje, jmenuje VCDS. Hledej znovu.kadlikk píše:mam jinej problem mam hex-can a zaboha nemuzu najit ovladac , podle navodu na ross-tech to ma bejt po naistalovani 11.11.3 ve složce VAG-COM ale ta složka se ani nevytvoří a driver nikde nenizkousel jsem to jak v XP tak v 7 mičkách . Ve widlich se to hlasi jako Ross-tech hex usb
Při nekorektní instalaci je někdy zapotřebí vlézt do "Správce zařízení" a podívat se po ovladači tam, pokud tam je nějaký ovladač usb s vykřičníkem, musí se ručně odebrat atd... blbě se to vysvětluje, zajdi za někým, kdo se v tom orientuje.