stahovani oken na dalku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak chci přispět s mojim poznatkem při nastavování otevírání a zavírání oken dálkovým ovladačem.
VW Passat B5, r.v. 1999
Komfortka 1J0 959 799 AH
Program VDS-PRO pro DOS
Kabel- KKL COM1
Adresa paměti/má dosavadní hodnota/nová hodnota:
04283 / 8 / 2
04289 / 8 / 2
08628 / 242/244 -strana řidiče přední okno
12724 / 250/254 -strana spolujezdce přední okno
16820 / 250/254 -strana řidiče zadní okno
20916 / 242/246 -strana spolujezdce zadní okno
Celkem vzrůšo,zvlášť když venku začlo sněžit a první kombinace co jsem měl otevřela všechny okna a nebyl jsem si jistej,jestli tomu vůbec nějaká další kombinace čísel pomůže, postupně jsem vyzkoušel 4 kombinace čísel,než to začlo fungovat jak má.
Velké díky uživateli Batezip, který se v tomto threadu o VDS-PRO rozepsal
VW Passat B5, r.v. 1999
Komfortka 1J0 959 799 AH
Program VDS-PRO pro DOS
Kabel- KKL COM1
Adresa paměti/má dosavadní hodnota/nová hodnota:
04283 / 8 / 2
04289 / 8 / 2
08628 / 242/244 -strana řidiče přední okno
12724 / 250/254 -strana spolujezdce přední okno
16820 / 250/254 -strana řidiče zadní okno
20916 / 242/246 -strana spolujezdce zadní okno
Celkem vzrůšo,zvlášť když venku začlo sněžit a první kombinace co jsem měl otevřela všechny okna a nebyl jsem si jistej,jestli tomu vůbec nějaká další kombinace čísel pomůže, postupně jsem vyzkoušel 4 kombinace čísel,než to začlo fungovat jak má.
Velké díky uživateli Batezip, který se v tomto threadu o VDS-PRO rozepsal
VW Passat 1.9 TDi 81kW AFN rv. 1999
Olomouc
Olomouc
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
tak mám odzkoušeno na sharanu...
uměl bych nastavit aby se alarm spouštěl jen tehdy, kdy jsou zavřené všechny dveře.. to by vyřešilo tvůj problém.. už by se alarm nespouštěl když máš otevřený jenom kufr.. na to samozamykání kufru jsem zatím nepřišel.. dále můžu nastavit spoždění alarmu které spustilo otevření zadních dveří.. maximální počet spuštění alarmu... dobu vypnutí vyhřívání předního nebo zadního okna... deaktivace alarmu pouze s DO... u samozamykání dokážu nastavit rychlost při které se auto zamkne... standartně je 14km/h... dále dobu, po které se vypne vnitřní osvětlení.. potvrzení zamknutí, odemknutí pomocí sirény, blinkrů nebo obojí.. při potvrzení sirenou délku potvrzení.. nastavení spoždění sepnutí alarmu.. atd.. je toho více..
uměl bych nastavit aby se alarm spouštěl jen tehdy, kdy jsou zavřené všechny dveře.. to by vyřešilo tvůj problém.. už by se alarm nespouštěl když máš otevřený jenom kufr.. na to samozamykání kufru jsem zatím nepřišel.. dále můžu nastavit spoždění alarmu které spustilo otevření zadních dveří.. maximální počet spuštění alarmu... dobu vypnutí vyhřívání předního nebo zadního okna... deaktivace alarmu pouze s DO... u samozamykání dokážu nastavit rychlost při které se auto zamkne... standartně je 14km/h... dále dobu, po které se vypne vnitřní osvětlení.. potvrzení zamknutí, odemknutí pomocí sirény, blinkrů nebo obojí.. při potvrzení sirenou délku potvrzení.. nastavení spoždění sepnutí alarmu.. atd.. je toho více..
Tak koukám že se té plné verze programu MKM FULL 2.00 snad nedočkáme.Docela rád bych za ní zaplatil ale jestli se bude čekat dalších pár let tak už bude asi k ničemu když ty auta kterých se to týká budou už ve šrotu. 

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

-
- Sběrač informací
superb I. 2003
Byl by tu mezi Váma někdo kdo mi nastaví stahování oken na dálku na superbu 2003 díky --- Praha ---
Caute mam passak 3C5 2006, stahovanie na dialku mi frci ale zaujima ma ci sa da nejako nastavit dotiahnutie okien po zamknuti vozidla. VAG kabel mam.
PS. ked zatvaram okna cez kluc a niektore nie je dotiahnute pipne mi potichucky auto neda sa ten pip nastavit aj ako signalizacia zamknuteho auta ?
Dik ALL
PS. ked zatvaram okna cez kluc a niektore nie je dotiahnute pipne mi potichucky auto neda sa ten pip nastavit aj ako signalizacia zamknuteho auta ?
Dik ALL