superb 2005 zmena KM co si koupit?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
To je realita a ne jen u supaWarlockvw píše:a potom kupuj Superba,nadhera,kilometre sa stacaju jak z lava tak z prava hore a dole

***VAG,PSA,Renault***
Chalani k tomu zmotávaniu kilometrov a moralizovaniu. Auto v podpise mám asi tri roky. Kupoval som ho od dobrého známeho, ktorý ho mal od novoty. Je v 100% stave, všetko menené podľa servisného plánu plus asi pred rokom nové turbo (diky andre
) teraz to má namotané 234 000 km. Rysuje sa mi pekný pašák r.v. 2007 od toho istého človeka, takže by som audinu predal. Otázka znie, stočiť alebo nestočiť? Pozrite si inzertné servery a dajte si bežný model zoradiť podľa stavu km.
Nad 200 000 km je auto v SR (a asi aj v ČR) nepredajné, bohužiaľ.

Prečo nie audina? Lebo Medveď!
Ex: A4 1.9TDI Quattro AVF 2003
Buď seženeš "normálního" člověka kterej pochopí že 200000km je standart a ocení pravidelnej servis a stav vozu. Nebo musíš stočit.A taky záleží na ceněkaskader píše:Chalani k tomu zmotávaniu kilometrov a moralizovaniu. Auto v podpise mám asi tri roky. Kupoval som ho od dobrého známeho, ktorý ho mal od novoty. Je v 100% stave, všetko menené podľa servisného plánu plus asi pred rokom nové turbo (diky andre) teraz to má namotané 234 000 km. Rysuje sa mi pekný pašák r.v. 2007 od toho istého človeka, takže by som audinu predal. Otázka znie, stočiť alebo nestočiť? Pozrite si inzertné servery a dajte si bežný model zoradiť podľa stavu km.

Byl u mě kámoš s oct. z roku 2002 najeto 350000km ale vypadala na 80000km.
Väčšina ľudí tu ale nie je normálnych. Dokonca si myslia, že auto dotiahnuté z nemecka je lepšie ako kúpené tu. Veď to poznáš, tlachy o kvalitných cestách, že náckovia na aute nešetria, že stáčanie je tam trestné a podobne. Ja by som od tých turkov a juhošov nekúpil ani plechový nočník. Jasná história je u mňa základná podmienka, aby som o nejakom pekáči vôbec uvažoval. ale takých je nás málokluso píše: Buď seženeš "normálního" člověka kterej pochopí že 200000km je standart a ocení pravidelnej servis a stav vozu. Nebo musíš stočit.A taky záleží na ceně![]()
Veľmi dobre poznám jeden mercedes E, r.v. 2006, má teraz cca 202 000 a interiér je bez nadsázky ako nový. Nič zodraté ani poškodené.
Prečo nie audina? Lebo Medveď!
to auto má proně moc najeto ikdyž má servisku, záznamy sedí do posledního km, ale pokud to má 240tis je to prostě moc!! Takže šupem pro auto co má najeto 114tis bez serviskyROBIG píše:Je zvláštní že je u nás problém najít nestočený ojetý auto,všichni o tom ví ale většina lidí při koupi kouká zrovna na km. a namlouvají si že zrovna auto který kupujou stočený nebude.

tak já vím o MB 200cdi rok 3/2007 najero 340tis.km auto jako nové!!!!!!!kaskader píše:Väčšina ľudí tu ale nie je normálnych. Dokonca si myslia, že auto dotiahnuté z nemecka je lepšie ako kúpené tu. Veď to poznáš, tlachy o kvalitných cestách, že náckovia na aute nešetria, že stáčanie je tam trestné a podobne. Ja by som od tých turkov a juhošov nekúpil ani plechový nočník. Jasná história je u mňa základná podmienka, aby som o nejakom pekáči vôbec uvažoval. ale takých je nás málokluso píše: Buď seženeš "normálního" člověka kterej pochopí že 200000km je standart a ocení pravidelnej servis a stav vozu. Nebo musíš stočit.A taky záleží na ceně![]()
Veľmi dobre poznám jeden mercedes E, r.v. 2006, má teraz cca 202 000 a interiér je bez nadsázky ako nový. Nič zodraté ani poškodené.
fakt něco takovýho jde zjistit ? To by mě zajímalo , jestli moje auto nemá taky 30l spotřebu , zjistím to klasickým VAGEM ju ?Nightrider píše:No kdyz ti to nekdo poradi, tak je to nabadani k trestne cinnosti. Uz jenom to, ze to chces udelat je trestny cin.
Ona si totiz jednotka pamatuje, kolik tam bylo nalito paliva, takze kdyz to prepocitas, ze to auti papalo 30l na 100, tak je asi neco spatne![]()
A kdyz to chces jenom umet, tak holt musis zkouset a platit, nebo platit a zkouset...
Pošli návůdek , díky .
Ale jo klidně stáčejte,ale pak tady nefňukejte,že Vás někdo napálil..Nejlepší je,když někdo řekne,ale on taky krade,tak co mi zbývá...Je to pěkný svinstvo,když nějakej Lojza vykloubenej laboruje z výkonem,mění turba a trysky z jiných typů.kouká co ještě upravit,zavařuje dvouhmotáky a jiné kvalitní akce a když už to dokurví úplně,tak má chuŤ na nějaké nové neposkvrněné sousto..nejlépe s malými km a zachovalé..,tak u toho svého vyladěného skvostu,kde nikdo neurčí otce,natož matku stočí tacho a prodá to nějakému joudovi,který by taky chtěl nějaký koncern,ale nemá tolik prachů...A kruh se uzavírá...Nasrat na ruce a týden nepustit k vodě.... 

nepropadat panice...