Nazdar majstri.
Chcem sa opytat ci sa uz niekto stretol z nasledovnou zavadou.
Octavia I 1,6l SR 75Kw r.v. 2001 sa sprava tak ze po zohriati ked chcem udrzat pedalom napriklad 1500 otacok nie a nie. otacky samovolne vyletia az na tri-styri tisic otacok. Ked chcem ubrat tak povolim milimeter plynovy pedal a otacky spadnu na volnobezne. Vsetky testy diagnostikou porobene, tesnost sania ok, klapka vycistena nastavena merane hodnoty vsetky v normale.Jediny problem je ze neviem aky odpor maju mat drahy v plynovom pedali.Ked je auto pod zatazou za jazdy udrzim otacky ake treba bez problemu. Viete niekto nieco blizsie poradit?
Dakujem
OI sama pridava plyn
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: OI sama pridava plyn
píšeš všechny testy na vagu porobené tak proč se ptáš na odpor pedálu, pedál najdeš v bloku měřených hodnot ve stupních na adrese O1a v kontrole akčních členů, milošelis píše:Nazdar majstri.
Chcem sa opytat ci sa uz niekto stretol z nasledovnou zavadou.
Octavia I 1,6l SR 75Kw r.v. 2001 sa sprava tak ze po zohriati ked chcem udrzat pedalom napriklad 1500 otacok nie a nie. otacky samovolne vyletia az na tri-styri tisic otacok. Ked chcem ubrat tak povolim milimeter plynovy pedal a otacky spadnu na volnobezne. Vsetky testy diagnostikou porobene, tesnost sania ok, klapka vycistena nastavena merane hodnoty vsetky v normale.Jediny problem je ze neviem aky odpor maju mat drahy v plynovom pedali.Ked je auto pod zatazou za jazdy udrzim otacky ake treba bez problemu. Viete niekto nieco blizsie poradit?
Dakujem
OI sama pridava plyn
Testoval som aj plynovy pedal v poriadku od 0% do 100% a plynule bez skokov, pamet zavad stale cista. Jedina zvlastnost ktora sa na tom aute deje je ze ked pri diagnostike dam v meranych hodnotach naraz sledovat skupinu 01 a 03 zacne stale otvarat a zatvarat skrtiacu klapku. Ten pedal som len chcel fyzicky zmerat na odpor, len pre istotu.Nejde mi do hlavy preco to robi len na volnobehu a pri zatazenom motore je to ok.
-
midnight_man
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: