samocinne otvaaranie okien pomoooc
Moderátoři: šulda, Moderátoři
samocinne otvaaranie okien pomoooc
Pekny den prajem...
... za poslednou noc sem si toho užil, nejen že by pršelo, aleee moje a4 b5 se uplne zbláznila...rovno v tých najväčších dazdoch sa mi 3x otvorili pred panelákem vsetky styri okna. kdyz sem sadl dovnuutra, tak som iba pocul ako sa otvara stale zasebou kufor.
uz vzdy pri zamykaní mi to nešlo dialkovým, ale uz iba kluucom.. odomknút islo v ophode...
Neviete prosím Vás čo stým môže byť?
Neviem ci mam ist si dat auto vysusit a nechat ho tam, či je to neco závažné, alebo si ho maam pak vzít k sebe. Dekuju
... za poslednou noc sem si toho užil, nejen že by pršelo, aleee moje a4 b5 se uplne zbláznila...rovno v tých najväčších dazdoch sa mi 3x otvorili pred panelákem vsetky styri okna. kdyz sem sadl dovnuutra, tak som iba pocul ako sa otvara stale zasebou kufor.
uz vzdy pri zamykaní mi to nešlo dialkovým, ale uz iba kluucom.. odomknút islo v ophode...
Neviete prosím Vás čo stým môže byť?
Neviem ci mam ist si dat auto vysusit a nechat ho tam, či je to neco závažné, alebo si ho maam pak vzít k sebe. Dekuju
-
- Aktivista
Tak tak, vyhazej vsechno co mas pod nohama řidice a tam je ta komfortka, pokud tam mas mokro, tak ji rozeber a vysus, mohla zas fungovat. A podivej se jestli nemas u baterky bazen, nebo u steracu.Tomas.cz píše:Voda v komfortce
To je taky napad, dat jednotku do podlahy, lepsi misto konstrukteri nevymysleli.

-
- Aktivista