Cvakani od predniho kola

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
hugo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Cvakani od predniho kola

Příspěvek od hugo »

Ahoj, dnes z niceho nic se mi objevilo cvakani od leveho predniho kola, prirovnal bych to k tomu, jako kdyz jsem kdysi mel pychly sroub v pneu a pri jizde to cvakalo o asfalt. Cim dyl jsem s tim jel, asi 50km, tim je to horsi.
Perioda cvakani je stejna jako otaceni kola, pri akceleraci a brzdeni se cvakani ztlumy, nejvic je to slyset pri brzdeni motorem nebo i pri jizde na neutral. Je to slyset i pri jizde krokem. Nemam vyvazene predni kola, prezouval jsem minuly tyden, mozna i to tomu pomohlo a neco odeslo.
Loziska a homoklouby jsem menil zhruba pred 100tkm. Je to na GIII GTI TDI - AFN s GTI/VR6 podvozkem, kola 195/50R15.

Napada vas neco?
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Kola přetažený? ;) Je to blbý, ale je třeba se zeptat. Někdy člověk zapomene.
***VAG,PSA,Renault***
hugo
Přispěvovatel

Příspěvek od hugo »

chosepm píše:Kola přetažený? ;) Je to blbý, ale je třeba se zeptat. Někdy člověk zapomene.
Co to je přetažený? Jako jestli jsou dotažený?
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

jo. kolega mechanik na heveru dotahnul kola a jak tak povídal, na zemi už to jaksi nepřetáhnul...po třech dnech jezdil a hledal závadu (rofl)
jak to klepe, po přidání, nebo brždění klid, často bejvaj nedotažený...stačí půl otáčky a je to znát...proto jsem to napsal i když počítam s tim, žes to kontroloval, ale nikdy nevíš
***VAG,PSA,Renault***
hugo
Přispěvovatel

Příspěvek od hugo »

chosepm píše:jo. kolega mechanik na heveru dotahnul kola a jak tak povídal, na zemi už to jaksi nepřetáhnul...po třech dnech jezdil a hledal závadu (rofl)
jak to klepe, po přidání, nebo brždění klid, často bejvaj nedotažený...stačí půl otáčky a je to znát...proto jsem to napsal i když počítam s tim, žes to kontroloval, ale nikdy nevíš
Neuveritelne, ale mel jsi pravdu. Pri montovani kol jsem kecal se znamym a zapomnel jsem jedno kolo momentakem dotahnout. Jezdil jsem s tim tyden nez to zacalo cvakat. vic se to povolilo, asi jak jsem vcera ostre projizdel serpentiny u Nasedlovic :-D
Klic mam v kufru pod hromadou bordelu, takze jsem to vcera vecer nekontroloval.

Diky a mej se
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

to samé kamarád na R19 chamade.už jsem chtěl objednat kulový čep na pravý předek a pak mě to napadlo.měnil zimáky a nedotáhnul to...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je průser dílny,která je např. v centru..Když jde nějaký kámoš okolo,čau u dělej kafe...Tak jo,položím to,co držím v ruce, nebo zrovna něco montuji,přestanu a když potom odejde,chodím po dílně a pořád něco hledám...K nasrání...a když jste tam 2 takový ukecaný,je to na h...o...Je to nejlepší cesta,jak něco opomenout...Zlatá periferie nebo vesnice ,kde je dílna v ohradě..
nepropadat panice...
chosepm
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Člověk přemejšlí kolik ho to bude zase stát a nakonec je rád, že to je taková blbost :) Hlavně ti proletí hlavou, kde jsi všude byl a kolik jsi jel.
ve jmenovaným případě třeba 180 na dálnici a pak na tohle přijdeš...to se i zpotíš na prdeli :-D Nebo jsem si ted vzpomněl na případ, kdy kámošovi vypad při parkování před barákem čep spodního nosnýho ramene na A6, asi tam měl vůli, ale prasklo to hliníkový pozdro, oddělilo se to a čep vypadnul.
Tak jsme to přitáhli na podvalu, zvedli na heveru a když to viděl, orosilo se mu čelo a řiká..." teď jsem jel s našima a sousedovic dětma s hor a jel jsem po varskej 140" ;)

jinak volejme sláva a tři dny se radujme...
***VAG,PSA,Renault***
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“