Opel Vectra 1,8l

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cermakt
Nováček
Odpovědi: 0

Opel Vectra 1,8l

Příspěvek od cermakt »

Ahoj, chtěl bych se poradit s problémem u Oplu Vectra 1,8 85kW_1998. Jde o to, že mi nesvítí na budíkách kontrolka dobíjení, chvíli problikávala, ale teď už se při zapnutí klíčku nerosvítí. Může to dělat alternátor???
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Vyměň uhlíky..a to nejdřív...než se vypálí kroužek na rotoru alternátoru....
nepropadat panice...
enigma
Nováček

Příspěvek od enigma »

nemeň samotné uhlíky .... zameň kompletný regulátor ... aby si nerobil dvarazy istú robotu ... lebo môžu biť aj diody v prdeli
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Přiznám se, že jsem měl možná štěstí,ale vždy uhlíky stačily...Vychází to tak 200000 výměna uhlíků a výměna ložisek..U své zástavy jsem měl tak vydřený jeden kroužek u kolektoru,že to vypadalo na vyhazov,ale zkusil jsem tam dát místo uhlíku mosazného obyč. uhlík z vysavače jen na chvíli ...A zastava skončila ve šrotu a altík ještě dobíjel....
nepropadat panice...
cermakt
Nováček

Příspěvek od cermakt »

díky za rady, asi to bude v altíku, protože jsem ho vyndal a něco v něm chrastilo. V pondělí budu mít repasovanej, tak se ozvu jestli vše bude ok.
cermakt
Nováček

Příspěvek od cermakt »

Tak to bylo altíkem. Akorát mám problém s tím, že mi nesvítí kontrolka dobijení, ale to přisuzuju tomu, že popraskly žárovky v předních světlech a tak je i žárovička dobíjení k.o., možná.:-)
Odpovědět

Zpět na „Opel“