Nemáte někdo teto program s češtinou, nebo pouze češtinu do něj? Tam odkud jsem ho stahoval někdo cz vyhodil kvůli velikosti a nikde jinde jsem ho nenašel. Je to docela slušný dílenský manuál pro Audi a Vw. Můžu na oplátku poskytnout Etku 7, Etos 3.2.1.25 nebo Autodata 2006/En/.
Kovář píše:Nemáte někdo teto program s češtinou, nebo pouze češtinu do něj? Tam odkud jsem ho stahoval někdo cz vyhodil kvůli velikosti a nikde jinde jsem ho nenašel. Je to docela slušný dílenský manuál pro Audi a Vw. Můžu na oplátku poskytnout Etku 7, Etos 3.2.1.25 nebo Autodata 2006/En/.
Já ti můžu nechat ten s tou angličtinou, možná je tam i němčina, jestli to nemáš vůbec. Já to v podstatě skousnu i s tou angl., ale když tam ta čeština existuje, tak ji tam chci mít. Někde to snad bude.
Aha, myslím, že to tahá z VW fóra. Takže tam čeština opravdu není, jo? Ale ten program by ji měl obsahovat, pokud ji někdo nevykostil, vžyť při instalaci je možné si ji tam zvolit??
Nevím,nechci vám do toho moc mluvit.Mám ElsaWin 3 a mohl jsem si vybrat jakou řeč - češtinu,němčinu,anglinu.Nestahoval jsem z žádných fór,ale koupil na aukci.
To Pepoj. Kámoš to snad již zítra bude mít stažený/docela to trvá 2 DVD a 1.CD/. Kouknu na to jestli tam ta Cz je a kdyby tam nebyla, myslíš, že bychom se domluvili?