nemuze byt problem v tom ze tam bude nastaveny long-life?
Reset servisniho intervalu octa I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
Mám stejný problém. Mám maxíka a tam po postupu psaném výše mi jen vyskočí hláška servis nyní. Vlastně je je jedno, jestli točím tlačítkem na nastavení hodin nebo ne, protože to nic nedělá. Nic jiného. Po tom co proběhne hláška servis nyní se mi již neobjevují kilometry do výměny oleje. Jinak mám taky původně QG1, ale loni jsem přešel na QG2. Jinak když jsem se díval přes VAG, tak je tam nastaven pořád QG1, ale interval je již 15 tis nebo 365 dní. I v ofiko servisu mi loni při výměně oleje to takhle smazal.
počkej ale to je v pořádku.pokud zmáčkneš tlačítko a držíš,otočíš klíčkem a pak pustíš to první a otočíš doprava druhým,tak ti naskočí SERVIS NYNÍ.vypni klíček a mělo by to být hotové
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
no tak to je stejný,jak já na tý fábii...blizard píše:No právě, že já tím druhým nemusím vůbec otáčet. Prostě jen podržím tlačítko na nulování KM a nic víc. Mě se ani nezobrazuje stav KM do dalšího servisního intervalu.
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23