ElsaWin

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

_fox
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od _fox »

Sháním dílenskou příručku. Mám A4ku krátce a tak sháním dokumentaci a plány, abych se měl, až se až se to vysype, podle čeho orientovat. Dala by se ta Elsa tedy nějak sehnat?
Kovář
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovář »

Pracuje se na tom. Dnes bych to měl mít, tak potom dám vědět.
_fox
Nováček

Příspěvek od _fox »

Tak jak to vypadá, už Ti to funguje? (crazy)
Kovář
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovář »

No bohužel nefunguje. Nainstaluje se Cd, půlka 1.DVD, potom to chce vložit 2. DVD, ale dál to nejede. Je k tomu docela dobrý návod, sice v němčině, ale včetně obrázků, ale bohužel nic. Čeština v tom opravdu není a kámoš co to stahoval si myslí, že je tam stejně jenom VW. Takže funkční Elsu mám tu co jsem měl původně 3.01 verzi, tedy bez češtiny a podle mně je v ní zase jenom Audi, což mně nevadí/Audi vlastním/, ale z principu bych to chtěl komplet. Pepoj tady na fóru povídal, že má funkční českou verzi, tak jestli se s ním domluvíme za jakých podmínek by nám ji nechal?
Pepoj
Nováček

Příspěvek od Pepoj »

Nechci být vydřiduchem... Přeložím návod do češtiny (postup instalace),a aby jste věděli je to 1 dvd a 1 cd. Obsahuje Škodu,VW,Audi a Seat - aspoň tyhle čtyři automobilky jsou ve výběru. Já si nainstaloval jen VW a jsem docela spokojen. Podmínky navrhněte sami... pošlu na dobírku?
Kovář
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovář »

S tou dobírkou by to šlo, řekni si, na kolik si to ceníš buď se dohodneme nebo ne. Ty víš, jaké jsi měl pořizovací náklady a pochopitelně něco navíc. Řekni sám. Pošli třeba soukromou zprávu.
romanx
Přispěvovatel

Příspěvek od romanx »

Pepoj píše:Nechci být vydřiduchem... Přeložím návod do češtiny (postup instalace),a aby jste věděli je to 1 dvd a 1 cd. Obsahuje Škodu,VW,Audi a Seat - aspoň tyhle čtyři automobilky jsou ve výběru. Já si nainstaloval jen VW a jsem docela spokojen. Podmínky navrhněte sami... pošlu na dobírku?
Jj nahoď cenu a nějak se dohodnem ne? Aspoň se Ti vrátí investice i víc... :)
VW Passat 3C2 2.0TDI
Pepoj
Nováček

Příspěvek od Pepoj »

Vím já??? Pro někoho je 100,- moc, pro jiného je 1000,- málo. Já vážně nevím!! Navrhněte to někdo...
frozeno
Nováček

elsa

Příspěvek od frozeno »

To Pepoj: poslal jsem ti soukromou zprávu, pak dej vědět. Díky frozeno
pelech
Nováček

ELSAWIN

Příspěvek od pelech »

Chci jen doplnit: Elsawin 2007 ver 3.3 obsahuje 1CD instalační, 1DVD data AUDI, 1DVD data VW+Užitkové , 1DVD data SEAT, 1DVD data ŠKODA (včetně OCT II). České je jenom vyhledávání, pak jsou veškeré věci v němčině, pokud si zvolíte angličtinu, pak je anglicky vše. Pokud máte jen jedno DVD např VW, v nabídce sice budou všechny značky, ale data jen VW.
Každou značku musíte instalovat z příslušného data DVD. Někde na netu jsem to viděl prodávat Poláky komplet za 170 zl.
Sám mám tuto verzi, je funční, data mám ale jen VW + AUDI, zbytek hledám, ale zatím marně.
Verze 3.13 má data VW snad na dvou DVD, tak nevím v čem je rozdíl.
Tak to je asi vše.
Kovář
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovář »

Tak to je vyčerpávající odpověď, jak to s tou Elsou je, protože já mám verzi 1.Cd+2 DVD-ta nejde nainstalovat, pak funkční verzi pouze na 1. DVD-pouze Audi, všechno to je v němčině a angličtine, pouze jak píšeš ovládání v CZ. Tak jsem z toho trochu jelen. Pepoj píše, že mu to chodí česky!? Chodí ti Pepoj česky i vlasní obsah programu, nebo jenom úvodní menu?
Pepoj
Nováček

Příspěvek od Pepoj »

V češtině mi chodí všechno i samotný program...
pelech
Nováček

Příspěvek od pelech »

To pepoj: Tak to by byla dobrá zpráva, kdyby to už konečně bylo v cz. Jaká je to verze, jaká máš data, jen vw ? Myslím že by o to mělo zájem víc lidí. Nemohl by si sem dát screenshot aby bylo vidět, že to je opravdu v cz ?
To bych koupil.
romanx
Přispěvovatel

Příspěvek od romanx »

Pepoj píše:Vím já??? Pro někoho je 100,- moc, pro jiného je 1000,- málo. Já vážně nevím!! Navrhněte to někdo...
Tak to zkus buď dáš cenu, že o to bude zájem nebo jí sundáš a nebo to nikdo nekoupí.....jak Ti někdo může radit za kolik, když ani nevíme kolik si za to dal ty nebo jaká je skutečná cena... (LOL)
VW Passat 3C2 2.0TDI
abe
Nováček

Příspěvek od abe »

Čauky,taky bych měl zajem,ale chtělo by to nahodit nějakou tu cenu :?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“