ElsaWin
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No bohužel nefunguje. Nainstaluje se Cd, půlka 1.DVD, potom to chce vložit 2. DVD, ale dál to nejede. Je k tomu docela dobrý návod, sice v němčině, ale včetně obrázků, ale bohužel nic. Čeština v tom opravdu není a kámoš co to stahoval si myslí, že je tam stejně jenom VW. Takže funkční Elsu mám tu co jsem měl původně 3.01 verzi, tedy bez češtiny a podle mně je v ní zase jenom Audi, což mně nevadí/Audi vlastním/, ale z principu bych to chtěl komplet. Pepoj tady na fóru povídal, že má funkční českou verzi, tak jestli se s ním domluvíme za jakých podmínek by nám ji nechal?
Jj nahoď cenu a nějak se dohodnem ne? Aspoň se Ti vrátí investice i víc...Pepoj píše:Nechci být vydřiduchem... Přeložím návod do češtiny (postup instalace),a aby jste věděli je to 1 dvd a 1 cd. Obsahuje Škodu,VW,Audi a Seat - aspoň tyhle čtyři automobilky jsou ve výběru. Já si nainstaloval jen VW a jsem docela spokojen. Podmínky navrhněte sami... pošlu na dobírku?

VW Passat 3C2 2.0TDI
ELSAWIN
Chci jen doplnit: Elsawin 2007 ver 3.3 obsahuje 1CD instalační, 1DVD data AUDI, 1DVD data VW+Užitkové , 1DVD data SEAT, 1DVD data ŠKODA (včetně OCT II). České je jenom vyhledávání, pak jsou veškeré věci v němčině, pokud si zvolíte angličtinu, pak je anglicky vše. Pokud máte jen jedno DVD např VW, v nabídce sice budou všechny značky, ale data jen VW.
Každou značku musíte instalovat z příslušného data DVD. Někde na netu jsem to viděl prodávat Poláky komplet za 170 zl.
Sám mám tuto verzi, je funční, data mám ale jen VW + AUDI, zbytek hledám, ale zatím marně.
Verze 3.13 má data VW snad na dvou DVD, tak nevím v čem je rozdíl.
Tak to je asi vše.
Každou značku musíte instalovat z příslušného data DVD. Někde na netu jsem to viděl prodávat Poláky komplet za 170 zl.
Sám mám tuto verzi, je funční, data mám ale jen VW + AUDI, zbytek hledám, ale zatím marně.
Verze 3.13 má data VW snad na dvou DVD, tak nevím v čem je rozdíl.
Tak to je asi vše.
Tak to je vyčerpávající odpověď, jak to s tou Elsou je, protože já mám verzi 1.Cd+2 DVD-ta nejde nainstalovat, pak funkční verzi pouze na 1. DVD-pouze Audi, všechno to je v němčině a angličtine, pouze jak píšeš ovládání v CZ. Tak jsem z toho trochu jelen. Pepoj píše, že mu to chodí česky!? Chodí ti Pepoj česky i vlasní obsah programu, nebo jenom úvodní menu?
Tak to zkus buď dáš cenu, že o to bude zájem nebo jí sundáš a nebo to nikdo nekoupí.....jak Ti někdo může radit za kolik, když ani nevíme kolik si za to dal ty nebo jaká je skutečná cena...Pepoj píše:Vím já??? Pro někoho je 100,- moc, pro jiného je 1000,- málo. Já vážně nevím!! Navrhněte to někdo...

VW Passat 3C2 2.0TDI