jak na bloklý zámek?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jak na bloklý zámek?
Dobrý den,potřeboval bych poradit,zablokoval se mi zámek na zadních pr dveřích u oct 99 a nejdou otevřít,asi se bokl v režimu safe,tapec jsem ztěží sundal,ale ted nevím jak dál,jak to otevřít,za co zatahat,na zámek je špatný přístup,i špatně vidět,tak aspon,kde mám šáhnout...Dráty nevypadají uhnile,okno v el funguje,chytal jsem i za bovdeny,za kábl v průchodce a nic...Tak ted potřebuji poradit.Díky
-
- Aktivista
fakt dobrá pakárna, já si zrovna vytahuji sedačky podle toho zda svítí zapalovač se dá usoudit zda je dětská pojistka,morose píše:ja rozlamal zamek na trisky - zevnitr. Byl jsem z toho na prasky taky. Tytez dvere a auto.
práci si ulehčm tak že zámek dobře osvětlím a pneumatický sekáč si poradí během okamžiku pro praváky ty dveře nic moc

Ahoja,mám stejný problém-PZ dveře a safe drží a nepustí.Mám Octavii ALH r. 2002.
Chci se zeptat,jak jste sundali ten tapec-mám tam 3 šroubky z boku nad blatníkem,které ho drží a ke kterým se nedostanu při zavřených dveřích.Ještě zkusím rozpojit konektor na sloupku a do drátů zámku pustit přímo z baterky 12 V,ale asi to bude spíš jen pokus pro klid duše,než se do toho budu muset pustit silou.
Díky za každý nápad.
Chci se zeptat,jak jste sundali ten tapec-mám tam 3 šroubky z boku nad blatníkem,které ho drží a ke kterým se nedostanu při zavřených dveřích.Ještě zkusím rozpojit konektor na sloupku a do drátů zámku pustit přímo z baterky 12 V,ale asi to bude spíš jen pokus pro klid duše,než se do toho budu muset pustit silou.
Díky za každý nápad.
-
- Aktivista
ty hlavní šrouby povolíš a ty zboku musíš brutálně vyrvat i se silony nebo jak to prostěpovolí miloškaso píše:Ahoja,mám stejný problém-PZ dveře a safe drží a nepustí.Mám Octavii ALH r. 2002.
Díky za každý nápad.
nedávno jsem to řešil , jak se ke mě staví kámoš kterému jsem to dělal , tak vám pošlu fotku kam naklepnout šroubovák aby se to odemknulo
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
ten tapec som raz daval dole, ale tie skrutky nad blatnikom mi robili problem. Nevedel som to setrne vybrat. Ale majitel auta sa nasral (a este ho aj do telefonu vypicovala frajerka) tak ten tapec daj jednym tahom dole
na zamok som drbol rovno 12V a nic. Tak mi to uz bolo jedno ze ho rozdrbem, ale skusil som este 24V a zazrak.... Zamok otvorilo. Sice posledny krat, ale netrebalo ho aspon sekat. Novy bol uz na stole.....

Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV
Re: jak na bloklý zámek?
octavie81 píše:Dobrý den,potřeboval bych poradit,zablokoval se mi zámek na zadních pr dveřích u oct 99 a nejdou otevřít,asi se bokl v režimu safe,tapec jsem ztěží sundal,ale ted nevím jak dál,jak to otevřít,za co zatahat,na zámek je špatný přístup,i špatně vidět,tak aspon,kde mám šáhnout...Dráty nevypadají uhnile,okno v el funguje,chytal jsem i za bovdeny,za kábl v průchodce a nic...Tak ted potřebuji poradit.Díky
to ti nezavidim, minuly tyden jsem musel prasacky vysekat kotvu ze sloupku. Odemykani a zamykani na 150-ty pokus nepomodlo.....
Nastesti to nebylo na mem aute. Zakaznika jsem seznamil s postupem opravy a on souhlasil... Kdyz jsem videl tu spoust, bylo me do breceni...
Tak dveře jsou otevřeny-nevím,jestli to pomůže vždy,ale mně to teď pomohlo.Tloukl jsem rukou kolem vnější kliky a neustále mačkal na dálkové ovládání a po několika poklepáních safe povolil a kolík vyskočil nahoru.Teď to ještě celé rozeberu,vyčistím,proměřím a doufám,že to bude chodit jako nové,protože už teď mi zámek otevírá a zavírá,jakoby ani nebyl bloklý.
-
- Aktivista