Samovolné spuštění Alarmu O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nafotil první foto je z venku je tam ten ON-OFF tim to celé vypnu nebo zapnu mám na to spešl klíček k tomu. a na druhej fotce jsem to rozdělal je tam asi nějaké nastavení citlivosti nebo nevím na co to je dá se satym točit je tam MAX-MIN tak jsem to stáhnul na MIN obě. a ještě vedle jsou nějaké malé vypínače očíslované od 1 až 5 to se dá také přepínat všechny jsou přepnuté na jednu stranu. co na to říkáte na fotkách je to označeno.

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Ty přepínače sou určitě na programování alarmu a tím klíčkem alarm vypneš a zapneš . Když dáš do polohy OFF tak alarm nefunguje (ani centrál protože ho alarm ovládá) ale měl bys to nastartovat i přes imobilizér který alarm určitě v sobě má. Trymry sou na ultrazvuky a asi na otřesák asi bude zabudovanej vevnitř. Vytáhni to celé z auta jestli někde zespoda není výrobce pak by se dal dohledat návod.
GOLF 4 96 Kw asz Var. 4Motion
mrknu na to jestli tam bude výrobce. otřesák bude 100% uvnitř nikde jinde jsem ho nenašel i když jsem šel po kabelech. stáhnul jsem to na MIN a zatim se mi to nepustilo už to mám půl dne zamknuty. uvidíme
--------------------------------------------------------
moderátor
Necituj předchozí příspěvek, jen tak plevelíš fórum!
--------------------------------------------------------
moderátor
Necituj předchozí příspěvek, jen tak plevelíš fórum!
Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak to zkusím tady. Mám také problém s originálním alarmem na Fábii II r.v. 2008. Ráno přijdu k autu, odemknu, sednu, nastartuji, pustím světla, ventilátor a najednou se spustí alarm. Musím vypnout motor, vytáhnout klíček a dálkovým odemknout dveře, tím se zruší houkání alarmu. Připadá mi, že se prvním odemčením auta nedeaktivuje. Pak už ho spustí cokoliv, hlídání interiéru, pokles napětí na baterii apod. Je to možné? Dělá to nepravidelně, většinou když je venku chladněji. Bohužel nemám kabel, kterým bych mohl kouknout na výpis jednotky alarmu. Byl bych rád za každou radu na co se zaměřit, případně čím by to mohlo být. Díky
Pašík 01 TDI 96 kW, 6ti kvalt, AVF, zatim serie....