midnight_man píše:presne tak, radšej vytiahnem na tieto veci momenták a mám čisté svedomie, problem je ked človek robí auto po predošlom expertovi...ktorý to zobral na fest...a potom si to odsere ten čo to mení.
momenták jo ale dávej novou podložku pro dokonalý klid ale jak píšeš než řešit předchozího experta tak odsávačka to jistí tam oser nehrozí miloš
Kupoval jsem nový šroub a jak na starém, novém šroubu podložka nejde sundat.
Já se opravem vozu neživím a momentové klíče mám 2, pokaď se někdo živi opravou vozu tak musí mít v nářadí momentový klíč!
Podle mě se vyvrtá větší díra tam se vloží ocelová vložka a vaří se to, nevím ale jak ten hliník s ocelí ?
Nebo zvětši závit a ve Feroně koupit šroub, tan origo je hodně atypický, nejlépe se poradit s nějakým nástrojářem..
Drneo píše:Vymienal som olej na audi a3 1,9tdi a vypustny srob mi nejde dotiahnut, nakonci sa stale pretaca ale ked ho idem odtiahnut tak ide hned, ma tam byt len jedna podlozka, alebo cim by to mohlo byt??
Ale jo utahoval jsem už toho hodně a dokonce jsm to musel přeutáhnout i na novým autě, pokud jsem nechtěl poztrácet nějaký agregáty. Momenťákům nevěřím. Hodně automechaniků potvrdí že pracuje bez moment. Znám případy kdy borec ulomil v ruční vrtačce 12 vrták a nebo utrhl 16 šroub. Vše je o praxi.