Nejde radit 1 a 2. OI ASZ 6ti kvalt.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejde radit 1 a 2. OI ASZ 6ti kvalt.
Kdyz jsem se dnes chtel rozjet z krizovatky, tak jsem uz nezaradil 1ku ani 2ku. Jako kdyby ty rychlosti zmizeli. Tahla se hejbou, ale prevodovka 1ku a 2ku nezaradi(Ani nekladou odpor, jako kdyby tam nic nebylo). Ostatni stupne jdou bezproblemu. Neresil uz nekdo?
Co jsem si jeste vsiml, tak gumova krytka na prevodovce(blizko starteru) vypadla a zustala primackla v mechanismu nad prevodovkou.
Co jsem si jeste vsiml, tak gumova krytka na prevodovce(blizko starteru) vypadla a zustala primackla v mechanismu nad prevodovkou.
OI 1.9TDi PD 96kw ASZ - 404,3Nm 175,02PS by TDIfun
Oprava se nevyplati?
PS: Uz jsem nasel tvuj topic: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=zaradit
PS: Uz jsem nasel tvuj topic: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... ht=zaradit
Já ted nechával opravovat taky 6q a chlapík říkal že u nákých typu se lámala tahle vidlička 1,2 ulomí se v tom nýtu který jí drží! pokud se ta vidlička nikam nesekla mezi kola tak by to mělo jít opravit v poho
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Tak mam novinky. Dnes volali ze servisu, ze je rozpadle razeni, cena materialu 3500,- + prace a asi i olej.
Jeste meli pripominku k chipu, ze to muze byt tim.
Tak nevim, nevim, jestli neni lepsi sehnat jinou prevodovku. U jine prevodovky je risk se stavem
PS: Zavada s ulomenym nytem drzicim vidlicku pro 1ku a 2ku se potvrdila.
Tak nevim, nevim, jestli neni lepsi sehnat jinou prevodovku. U jine prevodovky je risk se stavem

PS: Zavada s ulomenym nytem drzicim vidlicku pro 1ku a 2ku se potvrdila.
Naposledy upravil(a) lukas1 dne 24 kvě 2010, 10:28, celkem upraveno 1 x.
lukas1 píše:Tak mam novinky. Dnes volali ze servisu, ze je rozpadle razeni, cena materialu 3500,- + prace a asi i olej.
Do autorizáku bych auto nikdy nedal. Te potrebujou oskubat, aby meli na vyplaty a na provoz servisu......

-
- Přispěvovatel
nedavno sa mi stalo to iste.. na vydličke pre rychlosti 1-2 sa mo zlomil nyt..
oprava ma stala jeden šrob M8 s inbusovou hlavou... do ocelovej časti vydličky som do diery po povodnom nytu narezal zavit M8 , na zavit som dal Loctite "hochfest", a po poriadnom pritiahnuti srobu, som prečnievajuci koniec zavitu ešte rozklepal kladivom .. teda zlomenie vydličky už nehrozi- a šrob sa nam nevytoči... urobil som to sučastne rovnako aj na druhej vydličke pre rychlosti 3-4 myslim
oprava stala 1,-euro.. len ta robota okolo toho..
to je horši..
oprava ma stala jeden šrob M8 s inbusovou hlavou... do ocelovej časti vydličky som do diery po povodnom nytu narezal zavit M8 , na zavit som dal Loctite "hochfest", a po poriadnom pritiahnuti srobu, som prečnievajuci koniec zavitu ešte rozklepal kladivom .. teda zlomenie vydličky už nehrozi- a šrob sa nam nevytoči... urobil som to sučastne rovnako aj na druhej vydličke pre rychlosti 3-4 myslim
oprava stala 1,-euro.. len ta robota okolo toho..

Bych asi nechal opravit....Co je jim po chipu?Ten snad ten nejtek neulomil...Stát se to na mojem tak pokud by to bylo jen o tom nejtku,tak tam navalím šroubek přesně jak píše kolega nade mnou...Ale zákazníkovi bych asi vyměnil co je třeba.Ne kvůli výdělku.To ne,ale aby to prostě bylo tak jak to má bejt.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
josef10 píše:lukas1 píše:Tak mam novinky. Dnes volali ze servisu, ze je rozpadle razeni, cena materialu 3500,- + prace a asi i olej.
Do autorizáku bych auto nikdy nedal. Te potrebujou oskubat, aby meli na vyplaty a na provoz servisu......![]()
Radeji to dam chlapikovi, ktery je srdcem i dusi skodovak..... a vi co a jak........
Některé názory mě opravdu dostávaj.