vdc pouze com (ne CAN)yeager píše:No mam par otazok:
- sakym kablom funguje ten soft? Funguje to s HEXCAN kablom alebo len klasickym obd2 kablom, a ci podporuje usb alebo len com kable
- je to free alebo commercial
automaticke dotahovanie okien
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Produkt lze koupit na www.mtaplus.cz ,bohuzel lze pouzit jen jednou
, tak jen davejte bacha na to..... bohuzel 

To je nieco uplne ine. O com tu bolo doteraz pisane je sw s ktorim vies naprogramovat rj komfortu aby to vedel robit. Jeden sa vola VDC ktori je cisto dosacky program a nefungue pod win, a druhi je sw od Vagusa (zatial som nevidel)ktori funguje pod aj pod win. To co ponukaju na tej stranke je hw ktori napojis na obd2 konektor stlacis gombik a automaticky preprogramuje rj konfortu.mtaplus píše:Produkt lze koupit na www.mtaplus.cz ,bohuzel lze pouzit jen jednou, tak jen davejte bacha na to..... bohuzel
Podla mna ta cena je nenormalne vysoka lebo ked beres do uvahy, ze obd kabel ktroym vies robit diagnostiku a vies urobit aj toto na lubovolnom pocte aut stoji cca 1500KC.
Na to je jednoduchá odpověď, zároveň se vztahuje k tomu proč ti kdo ví jak to udělat nic neřeknou. Dá se to říct velice stručně a vystižně... PENÍZE ...přece když se s tím někdo piplá a zkoumá jak to funguje a jak to udělat to pakněkomu jenom tak zadarmo nedá.dodosvk píše:su tu 4 strany o tom ako spravit stahovanie okien na DO ale riesenie ani jedno.. onicom
Nadruhou stranu abych jenom nepomlouval ty co se nechtějí podělit... třeba už se podělili dost zjistili že lidi sou nevděční a řekli si tak dost, já se tady s tím drbu a nakonec mi za to ani nikdo nepoděkuje... i tak to může být.
GOLF IV 1.9TDI ; Jeep Grand Cherokee WK2 5.7 HEMI
no ja sa chcem spytat....
mam SuperB rv 06, mal som len jedenu vyskakovacku kluc na ktorom mi fuguje stahovanie/dotahovanie pri dlhom pridrzani.
kupil som dalsiu vyskakovacku naprogramoval,planzetu vymenil, ale funguje iba ciastocne, odomyka a zamyka,okna nefunguju a 3tie tlacitko neotvara kufor
samozrejme ze ten prvy kluc robi co treba....
dakujem...
mam SuperB rv 06, mal som len jedenu vyskakovacku kluc na ktorom mi fuguje stahovanie/dotahovanie pri dlhom pridrzani.
kupil som dalsiu vyskakovacku naprogramoval,planzetu vymenil, ale funguje iba ciastocne, odomyka a zamyka,okna nefunguju a 3tie tlacitko neotvara kufor
samozrejme ze ten prvy kluc robi co treba....
dakujem...
VW Touareg 3.0TDi 176kW