DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK STARLINE

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pafka
Aktivista
Odpovědi: 0

DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK STARLINE

Příspěvek od pafka »

má někdo zkušenost se zvedákem od autokelly? spolehlivost, poruchovost, jedná se o hydraulický zvedák který davají za odběry, dík
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

no ked je to kvalita jak náhradné díly Starline tak by sem do teho nešel a už vubec by sem sa pod ním nemotal
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Co asi mohlo autokely nakoupit v číně za 9000kč :D
Petráš
Přispěvovatel

Příspěvek od Petráš »

Jako zvedací zařízení to má snad nějakej atest,nebo se pletu? :)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ten můj obchoďák mi ho cpe, mimojiné ho maj mít od půli června normálně v nabídce.

Tak jsem zvědav
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

at žije starej MARS A GOLEM !!
jinak já bych týhle svini nevěřil , ono když sem viděl jakym zpusobem je vytáběnej trapézák z uni-maxu :roll:
to máš lepší koupit nějako pořádnou starou svini která má matici aspoň 10cm + jisticí , na bazarech jich pár seženeš cenovka 35 000- 55 000
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Taky bych mu nevěřil,životnost Číny nebude moc vysoká a nedej bože aby to na někoho spadlo.Atestům bych nevěřil,díly Starline maj taky atest a jsou to shity největšího stupně.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Prý to jsou pěkný sráče,levná ojebaná Čína...Ona totiž je také údajně dobrá Čína..Třeba je to závist těch,co je nedostali..ale kámoš má zdviž z Unimaxu,taktéž Čínu,a ta je dobrá tak na rekreační zvedání a ne do servisu..Matka na trapézu je z nějakého spešl silonu...a je vidět,že je to ojeb,vytáčené opory na rameni za chvili vypadnou ze závitu...atd...
nepropadat panice...
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

pane doporučuju tohle : http://www.automotive.cz
mám ozkoušeno na pneuservise cca 7 let 50x zvednutí auta za den :)
fungujou jak nový vypadá sice laxně ale jenom kryty na hydrouliku 3mm železo a hlavní kostra snad 5mm , hydraulickej s patkovim jištěnim !!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

sloupak

Příspěvek od jamol »

ja bych se toho nebal ziskal jsem ho za odbery ale zatim ho nemam nainstalovanej.mel jsem za ty leta par sloupaku ale do srouboveho bych uz nikdy nesel l revizak je proti sroubovejm.mam na dilne 2ks koupene v nemecku made in Cina jsou v provozu pres dva roky a zadny problem.dneska je vsechno china.chtel jsem lepsi vyvazovacku tak jsem koupil nemeckej Launch a stejne je delanej v Chine
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Na té 2,5 t z unimaxu dělám, sice rekreačně , ale nikdy na ní kolega nenechá auto viset do rána a byl tam náhodou technik, který je servisuje a tvrdil,že v zápřahu tak 2roky a měnit matky a když sepnou pojistky/lanka/ a zdviž se zastaví..je nutno ihned revize..kdo to neudělá a koncáky vyřadí matky se provalí....Já dělal na nové zdviží od revoluce ze slovenska /75000kč/ a jela nepřetržitě ,jediný problém byl vytahaný řetěz, opálená spínací relé a jede furt bez velkých vůlí...Na té čínské mám strach,že se vytrhnou trapézy...Mě totiž již auto spadlo mojí blbostí,tak vím,co to je...
nepropadat panice...
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK
jak jste sním spokojeni uvažuji o jeho koupi je tam cena okolo 8000kč a nějaký malý vercajk dík nejde mi o kvalitu nářadí ale o vozík
teď jsem viděl plně osazený berner vozík nářadí dobrý ale to já nepotřebuji vercajku máme dost vozík tragédie (wallbash)

jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Roman 101 píše:Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK
jak jste sním spokojeni uvažuji o jeho koupi je tam cena okolo 8000kč a nějaký malý vercajk dík nejde mi o kvalitu nářadí ale o vozík
teď jsem viděl plně osazený berner vozík nářadí dobrý ale to já nepotřebuji vercajku máme dost vozík tragédie (wallbash)

jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
ja som mal podobný problém nechcel som kupovat náradie ktoré nepotrebujem kupil som v OBI vozík na náradie myslím že je to LUX taký šedo červený a sem s ním max spokojný stál kolem 4500CZ
Roman 101
Aktivista

Příspěvek od Roman 101 »

ROMEK píše:
Roman 101 píše:Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK

jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
ja som mal podobný problém nechcel som kupovat náradie ktoré nepotrebujem kupil som v OBI vozík na náradie myslím že je to LUX taký šedo červený a sem s ním max spokojný stál kolem 4500CZ

a kde jsi ho kupoval
Petráš
Přispěvovatel

Příspěvek od Petráš »

jericho-3 píše:Na té 2,5 t z unimaxu dělám, sice rekreačně , ale nikdy na ní kolega nenechá auto viset do rána a byl tam náhodou technik, který je servisuje a tvrdil,že v zápřahu tak 2roky a měnit matky a když sepnou pojistky/lanka/ a zdviž se zastaví..je nutno ihned revize..kdo to neudělá a koncáky vyřadí matky se provalí....Já dělal na nové zdviží od revoluce ze slovenska /75000kč/ a jela nepřetržitě ,jediný problém byl vytahaný řetěz, opálená spínací relé a jede furt bez velkých vůlí...Na té čínské mám strach,že se vytrhnou trapézy...Mě totiž již auto spadlo mojí blbostí,tak vím,co to je...
A já ho chtěl pořídit,teď teda nevím (wallbash) proti číně zas tak moc nic nemám,ale pokud je to takhle? Tenkrát zánovní Š 1203 nám spadla,nikomu to nepřeju :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“