DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK STARLINE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
DVOUSLOUPOVÝ ZVEDÁK STARLINE
má někdo zkušenost se zvedákem od autokelly? spolehlivost, poruchovost, jedná se o hydraulický zvedák který davají za odběry, dík
at žije starej MARS A GOLEM !!
jinak já bych týhle svini nevěřil , ono když sem viděl jakym zpusobem je vytáběnej trapézák z uni-maxu
to máš lepší koupit nějako pořádnou starou svini která má matici aspoň 10cm + jisticí , na bazarech jich pár seženeš cenovka 35 000- 55 000
jinak já bych týhle svini nevěřil , ono když sem viděl jakym zpusobem je vytáběnej trapézák z uni-maxu

to máš lepší koupit nějako pořádnou starou svini která má matici aspoň 10cm + jisticí , na bazarech jich pár seženeš cenovka 35 000- 55 000
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

Prý to jsou pěkný sráče,levná ojebaná Čína...Ona totiž je také údajně dobrá Čína..Třeba je to závist těch,co je nedostali..ale kámoš má zdviž z Unimaxu,taktéž Čínu,a ta je dobrá tak na rekreační zvedání a ne do servisu..Matka na trapézu je z nějakého spešl silonu...a je vidět,že je to ojeb,vytáčené opory na rameni za chvili vypadnou ze závitu...atd...
nepropadat panice...
pane doporučuju tohle : http://www.automotive.cz
mám ozkoušeno na pneuservise cca 7 let 50x zvednutí auta za den
fungujou jak nový vypadá sice laxně ale jenom kryty na hydrouliku 3mm železo a hlavní kostra snad 5mm , hydraulickej s patkovim jištěnim !!!!
mám ozkoušeno na pneuservise cca 7 let 50x zvednutí auta za den

fungujou jak nový vypadá sice laxně ale jenom kryty na hydrouliku 3mm železo a hlavní kostra snad 5mm , hydraulickej s patkovim jištěnim !!!!
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
sloupak
ja bych se toho nebal ziskal jsem ho za odbery ale zatim ho nemam nainstalovanej.mel jsem za ty leta par sloupaku ale do srouboveho bych uz nikdy nesel l revizak je proti sroubovejm.mam na dilne 2ks koupene v nemecku made in Cina jsou v provozu pres dva roky a zadny problem.dneska je vsechno china.chtel jsem lepsi vyvazovacku tak jsem koupil nemeckej Launch a stejne je delanej v Chine
Na té 2,5 t z unimaxu dělám, sice rekreačně , ale nikdy na ní kolega nenechá auto viset do rána a byl tam náhodou technik, který je servisuje a tvrdil,že v zápřahu tak 2roky a měnit matky a když sepnou pojistky/lanka/ a zdviž se zastaví..je nutno ihned revize..kdo to neudělá a koncáky vyřadí matky se provalí....Já dělal na nové zdviží od revoluce ze slovenska /75000kč/ a jela nepřetržitě ,jediný problém byl vytahaný řetěz, opálená spínací relé a jede furt bez velkých vůlí...Na té čínské mám strach,že se vytrhnou trapézy...Mě totiž již auto spadlo mojí blbostí,tak vím,co to je...
nepropadat panice...
Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK
jak jste sním spokojeni uvažuji o jeho koupi je tam cena okolo 8000kč a nějaký malý vercajk dík nejde mi o kvalitu nářadí ale o vozík
teď jsem viděl plně osazený berner vozík nářadí dobrý ale to já nepotřebuji vercajku máme dost vozík tragédie
jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
jak jste sním spokojeni uvažuji o jeho koupi je tam cena okolo 8000kč a nějaký malý vercajk dík nejde mi o kvalitu nářadí ale o vozík
teď jsem viděl plně osazený berner vozík nářadí dobrý ale to já nepotřebuji vercajku máme dost vozík tragédie

jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
ja som mal podobný problém nechcel som kupovat náradie ktoré nepotrebujem kupil som v OBI vozík na náradie myslím že je to LUX taký šedo červený a sem s ním max spokojný stál kolem 4500CZRoman 101 píše:Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK
jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
ROMEK píše:ja som mal podobný problém nechcel som kupovat náradie ktoré nepotrebujem kupil som v OBI vozík na náradie myslím že je to LUX taký šedo červený a sem s ním max spokojný stál kolem 4500CZRoman 101 píše:Prosím nemá na dílně někdo starline VOZÍK
jaký vozík je dobrý!!!
jakou máte zkušenost
a kde jsi ho kupoval
A já ho chtěl pořídit,teď teda nevímjericho-3 píše:Na té 2,5 t z unimaxu dělám, sice rekreačně , ale nikdy na ní kolega nenechá auto viset do rána a byl tam náhodou technik, který je servisuje a tvrdil,že v zápřahu tak 2roky a měnit matky a když sepnou pojistky/lanka/ a zdviž se zastaví..je nutno ihned revize..kdo to neudělá a koncáky vyřadí matky se provalí....Já dělal na nové zdviží od revoluce ze slovenska /75000kč/ a jela nepřetržitě ,jediný problém byl vytahaný řetěz, opálená spínací relé a jede furt bez velkých vůlí...Na té čínské mám strach,že se vytrhnou trapézy...Mě totiž již auto spadlo mojí blbostí,tak vím,co to je...