PROSÍM O POMOC-ODCIZENÍ ŠKODA OCTAVIA 1.9 TDI 4x4-PLZEN!!!!!

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

M3POWER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od M3POWER »

já pojištění mám od generali na částku 100tis.kč cca.8tis kč platím za vše,miniinkasko,odcizení,vandalismuz.mám bonusy 35%.
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

no já to myslel jen proti krádeži.oni tam teda v tom dávají vandalizmus a živelnou pohromu.povinné ručení dálších 4 500kč.takže kompletně mě to ročně vyjde na cca 9 500kč (povinné ručení+odcizení,vandalizmus a živelná pohroma).to že to platím hotově a na celý rok + bonus mi právě udělá tuhle cenu,jinak by to bylo dražší. M3 Powere - ptal jsi se po těch benzínkách,nebo to necháš plavat a vycashuješ tu pojistku?dneska už má stejně ta octávka nové papíry,nebo je rozebraná.jo a ty detaily jak popisuješ,jestli ty zloději nemají v hlavě uplnou bramboračku,tak už stejně předělali,aby vypadala obyčejně...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

no podla mna isla na suciastky a je uz davno rozpredana a niekto sa vozi na tvojich kolach a k tomu otvaraniu auta to je praca tak na 5 sekund jak aj zamok volantu aj vsetko nezabudajte ze pre zlodeja je zaujmave len to co sa da ukradnut do 3 minut a taketo zabezpecenie ako si mal ty tak to sa dalo aj skor najlepsie je mechanicke ako zeder plus nejaky tajny vipinac a nie elektronicke na ktore maju citacky kodov rusicky atd alebo defedlock ktroy vie otvorit aj 10 rocny chlapec
(wallbash)
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
Danakroman
Přispěvovatel

Příspěvek od Danakroman »

jj přesně tak nejlepší je dokoupit si alarm, zslepit zámky, a hlavně tajný vypínač- nej lepší zabezpečení(pokud ti to neodtáhnou odtahovkou a alarm nemá čidlo pro změnu polhy) při nejhorším to musíš co nejvíc zhoršit ty překážky pokud jim to zabere co nejvíc času to překonat vyberou si jiné které tohle všechno nemá..ale je to svinarna tohle.....
Vw Bora variant 85Kw
M3POWER
Přispěvovatel

Příspěvek od M3POWER »

zdrary všechno jsem v okollí projel,benzinky ,odstavné parkoviště,přilehlé sídliště.prostě vše po benzinkách jsem dal echa.je mi auta opravdu líto ,nevím jak to udělám.lidi jsou svině.taková je dnes prostě doba ,já mám jen takovou malou šanci že je odstavená někde v plzni.
lock001
Přispěvovatel

Příspěvek od lock001 »

M3POWER píše:zdrary všechno jsem v okollí projel,benzinky ,odstavné parkoviště,přilehlé sídliště.prostě vše po benzinkách jsem dal echa.je mi auta opravdu líto ,nevím jak to udělám.lidi jsou svině.taková je dnes prostě doba ,já mám jen takovou malou šanci že je odstavená někde v plzni.
alebo este skus nejake odlahlejsie garaze tam nemate alebo dedinka ktora je niekde v okoli a tam pohladaj nejake garaze a spitaj sa ci tam niekto nevide oktaviu takuto a mozno je uz na druhej strane republiky alebo niekde inde
passat 1.9 TDI 96kw

Alfa147 1.9 JTD 85kw

Audi A6 2,4 125kw
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

lock001 píše:
M3POWER píše:zdrary všechno jsem v okollí projel,benzinky ,odstavné parkoviště,přilehlé sídliště.prostě vše po benzinkách jsem dal echa.je mi auta opravdu líto ,nevím jak to udělám.lidi jsou svině.taková je dnes prostě doba ,já mám jen takovou malou šanci že je odstavená někde v plzni.
alebo este skus nejake odlahlejsie garaze tam nemate alebo dedinka ktora je niekde v okoli a tam pohladaj nejake garaze a spitaj sa ci tam niekto nevide oktaviu takuto a mozno je uz na druhej strane republiky alebo niekde inde
sorry ale myslím,že to je bez šance,tak snad se alepoň pojišťovna zachová tak,jak by měla a těch sto tisíc vyplatí...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

Danakroman píše:jj přesně tak nejlepší je dokoupit si alarm, zslepit zámky, a hlavně tajný vypínač- nej lepší zabezpečení(pokud ti to neodtáhnou odtahovkou a alarm nemá čidlo pro změnu polhy) při nejhorším to musíš co nejvíc zhoršit ty překážky pokud jim to zabere co nejvíc času to překonat vyberou si jiné které tohle všechno nemá..ale je to svinarna tohle.....
ani zaslepene zamky ich nezastavia, si este nevidel navrtanu dieru pod kluckou na dverach ? :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
rogerer
Nováček

Příspěvek od rogerer »

to M3POWER: soucitím s tebou, před týdnem mi v Praze ukradli 5mesicu starou novou Octavii tour TDI - sem z toho uz na prášky, jsou to hajzlové, nevím o co jim jde....

16.-21.5. 2010 byla odcizena téměř nová škoda octavia tour 1.9 TDI liftback, barva šedá satin (světle modrá), najeto 7500km, na kufru nalepka Autostyl trutnov....auto bylo zaparkované v ulici Ovčí Hájek Praha 5. Auto je pul roku stary, má zrcátka z fabie 2 a volant z Octavie 2, pneu pirelly a plastové kryty kol Škoda
moc jich jeste nejezdi kor v teto barve takzde kdyztak diky za jakekoliv info tel. 731177161

r.v. 12/2009
VIN: TMBDS41U7A8844320
RZ: RZ: 4H3 7087

Obrázek

víc foto tu: http://moje.auto.cz/Platinum/skoda-octavia.html
misoVW píše:kua, tak to je ozaj skoda (wallbash). Bola to len otazka casu kym Ti to zmizne ked si tam nemal ziadne zabezpecenie. U nas sa par ludom podarilo auto ziskat naspat, zaplatili vykupne a auto mali naspat. Ale musis mat kontakty na spravnych ludi....
dej mi kontakt na ty správné lidi :-))) ..... klidne bych za ni zaplatil vykupny
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

roman1648 píše:Chlapi odkud jste spadli???
To že máš auto a volant zamčený je na nic, zámek ve dveřích stejně jako spínačku má zlomenou za 5 sekund, stačí namontovad odimmovaný budíky ( dneska je plno firem který na tom vydělávají ) a jede jak pán
ani to nie.... s tym auto spravny manik odide do 15sec ako s origo klucom. Podrobnosti tu davat nebudem. Popytaj sa na nejakych " spravnych ludi" ktori mozu mat kontakty,mozno sa ti zadari
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
rogerer
Nováček

Příspěvek od rogerer »

lubomt píše:
roman1648 píše:Chlapi odkud jste spadli???
To že máš auto a volant zamčený je na nic, zámek ve dveřích stejně jako spínačku má zlomenou za 5 sekund, stačí namontovad odimmovaný budíky ( dneska je plno firem který na tom vydělávají ) a jede jak pán
ani to nie.... s tym auto spravny manik odide do 15sec ako s origo klucom. Podrobnosti tu davat nebudem. Popytaj sa na nejakych " spravnych ludi" ktori mozu mat kontakty,mozno sa ti zadari
kua a kde sezenem ty spravny lidi??? Ja bych se poptal hned

s tema 15sec mas pravdu - muzou mit nahrany tvuj kod z dalkovyho centralu..prijdou, odemknou (tim deaktivuji imo) a jedou nebo si prijdou se svou ŘJ nebo spínací nebo něčím a jedou hned i na sroubovak :D.,....
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

a este jedna vec,ak aj isli na pumpu,tvoje znacky na aute uz urcite neboli,takze si mal hladat take auto s tvojou farbou a dat zoznam policajtom,oni uz ked im to das takto nahotovo, porovnaju a ak nebude spz sediet,pozru sa im do tvare
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak nějak mi připadá,že "správní lidé" jsou i na foru...To je informací... 8)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“