GV - stěrače fungují jen za jízdy, ostřik vůbec

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
permonik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

GV - stěrače fungují jen za jízdy, ostřik vůbec

Příspěvek od permonik »

Nesetkal jsem se nekdo s tim, ze sterace funguji jen za jizdy, ale kdyz clovek zastavi, tak nefunguji (ani s nastartovanym autem). Ostrikovace nefunguji vubec. Pres VAG 908.2 jsem ostrikovace rozpohyboval, ale zase sterace ani tuk-ani do servisni polohy, ani normal.
V zadne jednotce neni zadna chyba a v merenych hodnotach je vse OK (vsechny polohy packy)
Pod odpojeni a znovupripojeni baterky to chvilku funguje, ale cca za 3min uz zas neee...
Zkouseli jsme i z my O2 podvolantovku, centralni elektriku i motorek steracu a NIC - u me to z golfa beha a v Golfu z O2 nee.
Predni zamek kapoty jsme zkouseli propiskat a tvaril se OK.

Jsem totalne bezradnej,...

diky za jakykoli napad
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

zkus projít ten fialovej drát, je to LIN, jde od motoru až do jednotky palubní sítě
permonik
Přispěvovatel

Příspěvek od permonik »

diky za tip!
myslis, ze by mohl bejt kouslej?
jeste se zeptam-od toho motoru jde presne odkud(z kteryho mista)? nebo nevis odkud z te jednotky pal. site? - abych vedel odkud nejlip zacit hledat...
diky moc!
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

z motoru stěračů fialovej drát do řj pal. sítě na 8mi polovou černou zásuvku pozice 3, pokud to má dešťák, je vedenej ještě k němu
Obrázek
permonik
Přispěvovatel

Příspěvek od permonik »

super, diky - kouknu na to

(ja to blbe pochopil a myslel jsem, ze jsi mel na mysli motor velkej - ne steracu :-) )

dik
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“