klimatizace audi A4

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cricket
Nováček
Odpovědi: 0

klimatizace audi A4

Příspěvek od cricket »

Zdravím vás.
Mám neřešitelný problém.Mám Audi a4 avant 2005,nešla mi Klimatizace*,bohužel jsem musel koupit nový Kompresor*.Nový filtr, náplně,atd.Dvouzónová Klimatizace* fungovala dobře ,než jsem jel do Norska a zjistil ,že když jedu dál,tak mi dost namrzají hadice a prakticky mi dovnitř nejde vzduch.A to ani teplý ,ani studený,jako když uzavřete výstup vzduchu.Začnou se potit skla a nevidíte.Je jedno jestli zapnu vnitřní okruh,nebo nasávání vzduchu z venku (klapky pod pylovým filtrem otevírají).Auto nechám 1/2 hodiny stát ,pod autem kaluž a pak to chvíli zase jde(proudí vzduch).Na diagnostice na nic nepřišli.Neporadil by jste mi někdo? Díky moc.
AUDI A4 avant 06
Domanický Jozef
Přispěvovatel

Příspěvek od Domanický Jozef »

Vyzerá to na zamrznutie výparníka,môže to spôsobovať nesprávna dávka chladiva,alebo vadný vtrek.ventil.
Domanický Jozef
Přispěvovatel

Příspěvek od Domanický Jozef »

Ešte ma napadlo,vypne tá klíma,keď nachladí?
cricket
Nováček

Příspěvek od cricket »

No,když jsem v Norsku topil ,tak mi to stejně zamrzalo.To vypadá ,jako když furt klima jde.Jenže v servisu mi řekl,že to auto má už kompresor,který běží furt,včetně spojky.Má to prý hydroventil,který reguluje chlazení ,čili tlak.Na pc nic nenašel,vše ok.
AUDI A4 avant 06
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“