VAROVÁNÍ *Alpiners2*
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To Alpiners2: Možná jsem to blbějc napsal, ale nemění to nic natom, a ty to moc dobře víš, že jsi se s ním zase hádal o něčem jiném než psal on a snažil jsi se mu těma mejlama vnutit svojí pravdu.. nevím jestli to máš vrozený a neuvědomuješ si to nebo to jen tak hraješ. Promiň, ale pak by to byla hodně hloupá hra.
To Forest: A ty máš ve svém "arsenálu" někoho kdo si fakt na chiptuningu dává záležet a měl by chuť a čas mi tu mou Alfu upravit? Po zkušenosti s Alpinersem mi fakt už jde jen o bezproblémový výsledek než o to kolik to bude stát. Já se bohužel v těhlech kruzích nepohybuju, takže bych fakt tip na někoho ověřenýho bral. Předtím jsem měl benzínovou AR156 2.5 V6 140kW která vážila cca 1300 kg a tahle 159tka má v základu 110kW a váhu kolem 1600 kg, takže si asi dovedeš představit jakej je rozdíl v dynamice. Já jsem spíš benzínovej, ale kvůli dalekýmu dojíždění jsem musel jít do nafty a holt mi ta dynamika chybí. Nejde ani tak o maximálku, z dob Shumachera už jsem vyrost, ale chybí mi ta pružnost při předjíždění. Moc dík za doporučení. sunic[/b]
To Forest: A ty máš ve svém "arsenálu" někoho kdo si fakt na chiptuningu dává záležet a měl by chuť a čas mi tu mou Alfu upravit? Po zkušenosti s Alpinersem mi fakt už jde jen o bezproblémový výsledek než o to kolik to bude stát. Já se bohužel v těhlech kruzích nepohybuju, takže bych fakt tip na někoho ověřenýho bral. Předtím jsem měl benzínovou AR156 2.5 V6 140kW která vážila cca 1300 kg a tahle 159tka má v základu 110kW a váhu kolem 1600 kg, takže si asi dovedeš představit jakej je rozdíl v dynamice. Já jsem spíš benzínovej, ale kvůli dalekýmu dojíždění jsem musel jít do nafty a holt mi ta dynamika chybí. Nejde ani tak o maximálku, z dob Shumachera už jsem vyrost, ale chybí mi ta pružnost při předjíždění. Moc dík za doporučení. sunic[/b]
-
- Aktivista
Nevim, jak bohate zkusenosti maji s JTD, nicmene kdybych byl na Tvem miste, resil bych Tvuj problem tak, ze bych nejdrive kontaktoval bud Richarda z Dieselpower.cz nebo Zdenka z TDIfun.cz.
Oba maji bohate zkusenosti s ladenim preplnovanych dieselu s primym vstrikem, disponuji zatezovou brzdou a narozdil od drtive vetsiny ostatnich vedi na co maji (a kdyz na neco nemaji, nevahaji zakazku radeji odrict) a co delaji.
Mrkni na jejich weby a napis jim maily nebo jeste lip jim brnkni (opakovane, mohou byt na brzde kde mobily neberou) a domluv se s nima rovnou
Oba maji bohate zkusenosti s ladenim preplnovanych dieselu s primym vstrikem, disponuji zatezovou brzdou a narozdil od drtive vetsiny ostatnich vedi na co maji (a kdyz na neco nemaji, nevahaji zakazku radeji odrict) a co delaji.
Mrkni na jejich weby a napis jim maily nebo jeste lip jim brnkni (opakovane, mohou byt na brzde kde mobily neberou) a domluv se s nima rovnou

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
alpiners: nevím jestli to hraješ, nebo jsi hloupý, ale nikdo tady nekritizuje tvojí práci "chiptunera", ale to jak se chováš k zákazníkovi
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
jo, tím se nejlíp pomstíš nespokojeným zákazníkům
nechápu tě, mohl ses s ním dohodnout a třeba mu vrátit aspoň půlku peněz, ale nezvedat telefony je podle mě dost ubohý

nechápu tě, mohl ses s ním dohodnout a třeba mu vrátit aspoň půlku peněz, ale nezvedat telefony je podle mě dost ubohý

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
X
V podstate si toho blbce ze sebe udelal jen ty sam.No cokoliv nekdo napise je strata casu a telenovela to neni je to velka pohadka poucitelna pro druhe.
Jen pro dalsi prispevatele typu JANOSIK93 nez neco napisete prvne ctete a pak piste
Jinak TDiFUN doporucuji
Jen pro dalsi prispevatele typu JANOSIK93 nez neco napisete prvne ctete a pak piste

Jinak TDiFUN doporucuji
Klidne muzu uplne stejne prohlasit, ze dalsi naivka z daleka by se ti mohla vzdycky hodit ne ? Tak proc hned nebrat vsechny telefony. Staci ze to neberes tem co uz jsi nachytal.alpiners2 píše:nevieš akým štýlom prebiehala komunikácia, ako ani ostatný. také drísty že som zdvihol len keď volal z iného čísla je nezmysel. predsa na mobile vidím že mi volajú z čiech

Ale ted vazne:
V podstate jsi za celou dobu ani nerekl rozumnej duvod, proc Sunicovi ty prachy nevratis. Jen nadavky a hrubosti na jeho ucet. Nic proti, ale mozna by misto omilani tzv. argumentu objektivnich pricin neskodilo, kdybys jednoznacne priznal nebo vyvratil to co tvrdi uzivatel Sunic a zadny takovy argument zatim bohuzel nezaznel.
Přesně tak, tebe to neživí, takže ti je to u prdele, že někomu vykurvíš auto.alpiners2 píše:čo čakáš od podvodníka. však som blbý nie, aspoň zomňa každý blbca robí.
tak keď zábava tak poriadna.
bude to uploadnuté komplet na mojom webe, a pár odborníkov zaplače. ja sa tým neživím takže mne je to u prdele
Ba, a chováš se podle toho, ale tak douho se chodí se džbánem pro vodu....alpiners2 píše:čo čakáš od podvodníka. však som blbý nie, aspoň zomňa každý blbca robí.
bude to uploadnuté komplet na mojom webe, a pár odborníkov zaplače. ja sa tým neživím takže mne je to u prdele

G3 Variant synchro
Ty vado, Ty seš fakt úplně mimo.. prostě jsi mi to tentkát zvednul když jsem Ti volal z manželčinýho telefonu, nevím proč bych si takhle vymejšlel. A mimochodem, to znáš z Čech jen mě, že by Ti český číslo volat nemohlo?? Možná by jsi si fakt už měl někam dojít, protože na tohle už určitě bude i diagnóza.alpiners2 píše:nevieš akým štýlom prebiehala komunikácia, ako ani ostatný. také drísty že som zdvihol len keď volal z iného čísla je nezmysel. predsa na mobile vidím že mi volajú z čiech
Ok, díky, mrknu na ty stránky a ozvu se jim. Pak poreferuju, jak jsem dopad.Forest píše:Nevim, jak bohate zkusenosti maji s JTD, nicmene kdybych byl na Tvem miste, resil bych Tvuj problem tak, ze bych nejdrive kontaktoval bud Richarda z Dieselpower.cz nebo Zdenka z TDIfun.cz.
-
- Aktivista
Jenze Ty se mylis - toho blbce tu diky svemu pristupu ze sebe delas Ty, nikdo jiny. Zajimalo by me proc to s takovymto pristupem delas - co Te k tomu motivuje. At je uroven Tvych sluzeb jakakoliv, s pristupem "ja sa tym nezivim takze mne je to u prdele" bude asi pro vsechny vskutku lepsi, kdyz se na to vykasles, protoze timto pristupem nadelas vice skody nezli uzitku.alpiners2 píše:čo čakáš od podvodníka. však som blbý nie, aspoň zomňa každý blbca robí.
Jde o to, ze jsou tu firmy, ktere to zivi a je to jejich majoritni zdroj obzivy a jim narozdil od Tebe jde o spokojenost zakazniku a povest chiptuningu jakozto urciteho odvetvi.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by