Jak zapojit parkovací systém octavia II facelift
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
milanfacelift
- Nováček
Jak zapojit parkovací systém octavia II facelift
Dobrej den, mám velkou prozbu,koupil jsem parkovací asistent origo škoda na octavia II facelift 8 kanálu (přední i zadní dohromady), už to mám namontované v autě a potřebuji jen vědět jak to zapojit do palubky. Nemáte někdo nějaké schéma nebo návod kam zapojit těch cca 6 kabelů ? Potřeboval bych ještě sehnat ten vypínač + repráček co je ve předu .. Budu moc vděčný za rady i díly pokud budou.
Jedná se mi o zapojení spínače co je v palubce zda spíná plus nebo mínus do jednotky.
Dále kam zapojit kabel Funktionsanzeige UPA (což je asi zobrazování na radiu) ,ale kam s ním nevím.
Dále kabel can high speed a druhý can low(high speed)
Potřebuji pomoct jen s těmato kabelama
Jedná se mi o zapojení spínače co je v palubce zda spíná plus nebo mínus do jednotky.
Dále kam zapojit kabel Funktionsanzeige UPA (což je asi zobrazování na radiu) ,ale kam s ním nevím.
Dále kabel can high speed a druhý can low(high speed)
Potřebuji pomoct jen s těmato kabelama
instalacia xenonov na O 2 r.v. 2006
Nazdar ludia neviete nahodou kde sav aute nachádza rj xenonov na O 2 ?????
problem byl v canu
dali sme cany na gateway pin 6 a pin 15 a slo to
ale nasiel som v tom jednu chybu
mam opticky parkovaci system na columbusovi a ked detekuje prekazku predu tak ked prejde prekazka pri lavom prednom bocnom senzore, tak obrazovka ukazuje pravy bocny senzor , proste opačne na columbsosovi
ako to napravit?
dali sme cany na gateway pin 6 a pin 15 a slo to
ale nasiel som v tom jednu chybu
mam opticky parkovaci system na columbusovi a ked detekuje prekazku predu tak ked prejde prekazka pri lavom prednom bocnom senzore, tak obrazovka ukazuje pravy bocny senzor , proste opačne na columbsosovi
ako to napravit?