Dotaz na Audi A4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Dotaz na Audi A4
zdravim , chlapy mohli by jste mi prosim poradit jaky kody motoru byli na motor 1.9 tdi 96kw a jestli se k nemu delali i 5 stup. Prevodovky? Je to A4 r.v. 2003
Audi A4 1.9 TDI Avant, EGR OFF, KAT OFF
Hybrid Oleg (turbopower), Chip Reesha
Hybrid Oleg (turbopower), Chip Reesha
6q je přeci lepší na spotřebu.....myslím tím jízda na vyší převodový stupeň ...nižší otáčky motoru= nižší spotřeba....Já mám 6q a jsem spokojenej zatím žádnej problém....záleží na uživateli jak s tím jezdí apod....
Je sice pravda ,že se víc nařadím,ale já nejezdím sprinty takže mi je to jedno....a na dálnici a mimo město je to balada
Je sice pravda ,že se víc nařadím,ale já nejezdím sprinty takže mi je to jedno....a na dálnici a mimo město je to balada

zas pokud jezdí často město a spol, tak je to skoro zbytečný, ale pokud využívá dálnice, určitě je 6q lepšíLaclosak píše:6q je přeci lepší na spotřebu.....myslím tím jízda na vyší převodový stupeň ...nižší otáčky motoru= nižší spotřeba....Já mám 6q a jsem spokojenej zatím žádnej problém....záleží na uživateli jak s tím jezdí apod....
TDI 111kW