až ještě zdrahne nafta, taky mě to donutí na 1:1
ale v Polsku je to zatím pořád o 3kč/levnější tak to snáším.. Nemá někdo zkušenost s cenou oleje v Polsku??
wauzi píše:až ještě zdrahne nafta, taky mě to donutí na 1:1
ale v Polsku je to zatím pořád o 3kč/levnější tak to snáším.. Nemá někdo zkušenost s cenou oleje v Polsku??
taky bymě to zajímalo jak se vůbec řekne rotliný olej ke smažení miloš
wauzi píše:až ještě zdrahne nafta, taky mě to donutí na 1:1
A v Srbsku a Bulharsku ???
Jestli mám táhnout plata v kufru?
Minulý týden jsem dojel z Bulharska.RO v BG slunečnice v akci Carrefour
1,79 lv tj. asi 25 kč.Nafta v BG 2,23 tj. asi 31 Kč.Nafta v Srbsku 1 Euro.
Cesta tam na ekologickou naftu.
odloz píše:Minulý týden jsem dojel z Bulharska.RO v BG slunečnice v akci Carrefour
1,79 lv tj. asi 25 kč.Nafta v BG 2,23 tj. asi 31 Kč.Nafta v Srbsku 1 Euro.
Cesta tam na ekologickou naftu.
batoo píše:Jezdim jenom na olej - Opel Corsa B 1.5TD (vyhrivanej palivovej v zakladu by Opel
Jinak akce Bohemka v TESC (tusim ze 13.9,- ale uz nevim presne)
Je to 14,90 ale co jsem na to koukal, tak jen v Tescu Vlašim akce při otevření pobočky a 15 l na hlavu...ode dneška od 8 od rána, takže už to tam nejspíš rozebrali důchodci
Pokud se pletu, tak mne opravte...budu rád když to tak bude
pepe276 píše:Je to 14,90 ale co jsem na to koukal, tak jen v Tescu Vlašim akce při otevření pobočky a 15 l na hlavu...ode dneška od 8 od rána, takže už to tam nejspíš rozebrali důchodci
Pokud se pletu, tak mne opravte...budu rád když to tak bude
Nepleteš, jel jsem dneska kolem a takovej mumraj sem dlouha neviděl, bylo to jako by měla začít válka
Na letáku psali "do vyprodání zásob" takže předpokládám, že akce na olej skončila ráno tak v 8:20 rozebráním oleje a hromadnou rvačkou důchodců
To Martin.R: Kde je vlastně ve Vlašimi Tesco? Někde u Penny, Lidla, nebo dole u křižovatky na BN u Plusu, nebo co to tam bylo, nebo kde? Vlašim docela znám, občas tam jezdím.
To pepe276: Když jedeš od křižovatky na BN (od plusu) nahoru na Čechtice, Pelhřimov po obchvatu kolem benzíny a po levý straně je průmyslová zóna tak tam. Je to hned u silnice nemůžeš to minout.
To Martin.R: Takže asi ještě někde před kolejema nalevo zhruba někde naproti Penny, nebo o něco výš, ok? Jestli tam teď někdy pojedeš, tak dej vědět, jestli ten olej ještě mají, možná bych si tam pro něj i sjel...a taky co je to zač...aby to nebyla soja