da sa to zistit podla tlakovjajic píše:jakým způsobem změřil,že máš dost media(ne freon,ale r134a)?SVKKlobasa píše:Mám tiež problém s manuálnou klimatizáciou na Octavii 1. Včera som bol zmerať tlak a aj množstvo freonu a všetko bolo v poriadku. Keď zapnem tlačítko AC, tak aj počujem ako sa niečo rozbehne, mierne je počuť aj "zaťaženie motora" ale nefúka chladný vzduch... Pozeral som aj poistku z boku palubovky a tá bola v poriadku. Neviete mi zhruba poradiť na čo sa mám zamerať?
Manualni klimatizace nechladi - Octa I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
no nekecejtomiisp píše:da sa to zistit podla tlakovjajic píše:jakým způsobem změřil,že máš dost media(ne freon,ale r134a)?SVKKlobasa píše:Mám tiež problém s manuálnou klimatizáciou na Octavii 1. Včera som bol zmerať tlak a aj množstvo freonu a všetko bolo v poriadku. Keď zapnem tlačítko AC, tak aj počujem ako sa niečo rozbehne, mierne je počuť aj "zaťaženie motora" ale nefúka chladný vzduch... Pozeral som aj poistku z boku palubovky a tá bola v poriadku. Neviete mi zhruba poradiť na čo sa mám zamerať?alebo odsat a nafukat spat
kolik těch "kouzelníků" je schopno ti přepočítat tlak v návaznosti na okolní teplotu?
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun
-
SVKKlobasa
- Sběrač informací
mam taky problem, mam audi A4 1999, 1,9 tdi afn, a ma to klimatronik,
na ieste klima slabo chladi, ked sa autom ide tak je to super, lebo chladic klimi je chladeny naporom vzduchu...
problem je ten ze visko spojka funguje , ,a aj ten ventilator sa stale toci, ale ten druhy pridavny, (myslim si ze sa ma tocit ked je pustena klima aby chladil chladic klimatizacie) sa netoci... kde mam hladat chybu? kde to ma riadiacu jednotku?dakujem
na ieste klima slabo chladi, ked sa autom ide tak je to super, lebo chladic klimi je chladeny naporom vzduchu...
problem je ten ze visko spojka funguje , ,a aj ten ventilator sa stale toci, ale ten druhy pridavny, (myslim si ze sa ma tocit ked je pustena klima aby chladil chladic klimatizacie) sa netoci... kde mam hladat chybu? kde to ma riadiacu jednotku?dakujem
vyměň ten malý ventilátor a bude to chladitciko píše:mam taky problem, mam audi A4 1999, 1,9 tdi afn, a ma to klimatronik,
603917329