NAPOJENIE Diaagnostika AR 146 1.4. TS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak Alfadiag ale je to divny ze ti to nejde 146 napojim bezne fiatecuscanem.SFcuore píše:je to 1998, Stard Baud mam znižený na 9600.....mno nefim fakt kde može byt problem
jo jeste me napadlo na fiat foru jsem se docetl ze pokud ti nejde KKl kabel na fiat tak ho musis rozebrat a propojit piny dratkama 7-1 ,7-3, 7-9 ale nemel by jsi ho pak pouzivat takto upravenej na koncern jinak prej umre . ale za ty 350kc se vyplati ho mit jen na italky
Tak je pravdou že s 2.0TB sem neměl tu čest, ale když se podívám do podporovaných jednotek tak u 2.0TB je pouze ABS a Airbag. Jinak co jsem napojil? Vlastní 1.9JTD AR145 komplet (tedy bez imo a klimatizace). A co si vzpomenu tak na GTV3.0 airbag i ABS, 1.8TS na 146, 1.9JTD v 147. Od fiatu komplet 1.9TD bravo, ABS na coupe 20VT. Od lancie např lybra 2.4JTD a určitě bych mohl vzpomínat dále. Co nešlo fiatecuscanem šlo uniscanem - homo domo výroba. Nechci se tu nějak vychvalovat. Většinou veškeré připojování bylo bádáním a hledáním toho pravého, ale nakonec s tím správným výsledkemstreet píše:tak se zkus spojit s gtv 2,0 V6 TB !!! taky to je v popisu ale spojit se neda !!! a ted resim to ,ze se u AR146 rok 2000 1,4TS( trípin) nemuzu dostat do airbagu ani u AR166 2,0 TS rok 99 (OBD) a taky v popisu je !!! jinak motor a ABS no problemo . kolik si toho zkousel ??Botas píše:Origoš: Zatím vše s čím sem měl tu čest a bylo popsáno v připojitelných jednotkách tak nebyl problém. Nevidím důvod, proč by se s 1.4TS nemohl spojit...![]()
![]()
S tou přenosovou rychlostí sem se sekl, nedočetl sem celý článek.
ak máte problém s airbagmi, skúste prepojenie 1+3+7...na jednej 156-ke sa stalo, že prepojenie 3+7 nešlo ale keď sa k tomu zapojil aj pin 1 tak sa na airbag už dalo dostať...aj napriek tomu, že mi to príde nelogické, fungovalo to. Inšpiroval som sa na fóre programu - riešili tam tento istý problém - takže to nebola ojedinelá situácia.
Fiat Stilo 1,9 JTD 85 kW
-
autickar21
- Přispěvovatel