Zdravim vsetkych, prosim, potrebujem poradit s mojim starcekom, ktory sa mi trosku prehrial, no myslim ze este v medziach normy, z dovodu prasknutia hadice k topeniu, ktora sa nachadza vzadu za motorom, v blizkosti vyfukoveho potrubia, som na nom presiel este 14km az domov, no vodu som tam hned dolial, na mieste kde sa mi to stalo.Motor mi vyskocil na 90 a to sa mi este nestalo, tak som zastavil ze sa mrknem co sa deje a voda si veselo tiekla von z prasknuteho potrubia, pockal som este 15min, trosku schladol a dolial som vodu, dieru som zalepil izolackou aby tak nestriekala a vybral som sa spet domov.Asi po 7 km som si vsimol teplotu 90, ale ta skakala hore dole od 70 do 90, uz mi doslo ze tam asi voda dochadza ale nastastie som nebol daleko od domu, no ked som dorazil uz som bol s vodou na 100 stupnov, tak som rychlo dolial vodu a zacal sa pomaly chladit.Nastastie este nejaka voda tam bola, tak to nebolo az take kriticke.
Odvtedy mam problem ho natocit je to len par dni co sa mi to stalo.
Zhavice som vymenil, prasknutu hadicu tiez, no este stale to nie je ono.Myslim ze to budu vstreky ale potreboval by som poradit.
Ked ho natocim, naskoci na tri valce za 10sekund naskoci aj stvrty, dym je sivy, pokial idu tri, potom to hned prestane ale pocujem pri volnobehu trosku nepravidelny chod za studena, ked sa zohreje ide bez problemov.
Spozoroval som aj taky prerusovany piskot, zhodny s davkovanim vstreku, moze byt problem tam?
Dakujem.
Peugeot 306 1.9DT ( 1999 )
Moderátoři: šulda, Moderátoři