Problém s brzdou
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No to jo,ale mě to dělalo už před výměnou a snažil jsem se aby nevytekla brzdovka z trubek a rovnou jsem to udvzdušňoval přímo na válci.....no nebudu polemizovat pořád....zítra jedu na Odvzdušnění diagnostikou snad se nám to podaří ,ten mechanik diagnostiku sice má,ale nikdy to nedělal.....něco vymyslíme.....to bude poprve co někomu svěřím auto...
Pak dám vědět...
Jiank vím že 409 US by měla fungovat,ale mě to stejně psalo chybu....a už se prý na netu oběvila i 409us s překladem....ale stejně je tam jen víc chybových kodu....jinak nic....
Možná je chyba v kabelu mám KKL usb....a teď mi nešla vyčíst ŘJ motoru na A3...jiank ABS,klimatizace, atp ano
Ty si to odvzdušňoval normálně přes Vag 304?
Pak dám vědět...
Jiank vím že 409 US by měla fungovat,ale mě to stejně psalo chybu....a už se prý na netu oběvila i 409us s překladem....ale stejně je tam jen víc chybových kodu....jinak nic....
Možná je chyba v kabelu mám KKL usb....a teď mi nešla vyčíst ŘJ motoru na A3...jiank ABS,klimatizace, atp ano
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nene..ja mam origo poslednu verziu cz..Laclosak píše:No to jo,ale mě to dělalo už před výměnou a snažil jsem se aby nevytekla brzdovka z trubek a rovnou jsem to udvzdušňoval přímo na válci.....no nebudu polemizovat pořád....zítra jedu na Odvzdušnění diagnostikou snad se nám to podaří ,ten mechanik diagnostiku sice má,ale nikdy to nedělal.....něco vymyslíme.....to bude poprve co někomu svěřím auto...
Pak dám vědět...
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
Prez VAG se to musí odvzdusnit na 100% , tam se pri odvzdusnovaní poustí pumpa a saje brzdovku, otvira ventil k patricnýmu kolu , tak nejni možný abi to trojim odvzdusnení vagem bylo zavzdusnený. Pak jedine natocit odzdusnovaky primo do jednotky ABS na misto trubek k zadním kolum a odvzdusnit prez vag. pokud i presto bude padat pedal brzdy až k podlaze, tak zadní trmeny to nejsou a je to hydraulicka cast jednotky ABS.Laclosak píše:No to jo,ale mě to dělalo už před výměnou a snažil jsem se aby nevytekla brzdovka z trubek a rovnou jsem to udvzdušňoval přímo na válci.....no nebudu polemizovat pořád....zítra jedu na Odvzdušnění diagnostikou snad se nám to podaří ,ten mechanik diagnostiku sice má,ale nikdy to nedělal.....něco vymyslíme.....to bude poprve co někomu svěřím auto...
Pak dám vědět...
Tak dnes jsem zajel za jednim garážníkem na odzvdušnění přes Vag....má už pořádnej kabel a vag né ten co já....a stejný problém jako u mě....nedostaly jsem se za krok vytlačení pumpou pedál.....chyběla nabídka vyp/zap........tak zkusil přepnout na kanál 02 a už to pokračovalo....takže problém vyřešen Kabelem ani vagem to neni.....pak jsem když tak hodím nějaký screen
Jinak odvzdušněno 2x po sobě i se zadkem ....a dojem zdá se to o píď lepší ,ale to je jen možná vsugerace.....asi už to lepší nebude budu si muset zvyknout,že to brzdí až v 1/3 .......
Ještě promažu ty čepy na kterých se pohybují třmeny,kouknu na samostav....ještě došteluju ručku.....včera mě v dost prudkém kopci nepodržela.....jinak ,ale když zatáhnu ručku tak se krok nezkrátí....
Jinak odvzdušněno 2x po sobě i se zadkem ....a dojem zdá se to o píď lepší ,ale to je jen možná vsugerace.....asi už to lepší nebude budu si muset zvyknout,že to brzdí až v 1/3 .......
Ještě promažu ty čepy na kterých se pohybují třmeny,kouknu na samostav....ještě došteluju ručku.....včera mě v dost prudkém kopci nepodržela.....jinak ,ale když zatáhnu ručku tak se krok nezkrátí....
To ty zadní třmeny, tam bude zakopanej pes, ty samostavy uvnitř. Jakmile te v kopci neudrží tak je vyhod.Laclosak píše:Tak dnes jsem zajel za jednim garážníkem na odzvdušnění přes Vag....má už pořádnej kabel a vag né ten co já....a stejný problém jako u mě....nedostaly jsem se za krok vytlačení pumpou pedál.....chyběla nabídka vyp/zap........tak zkusil přepnout na kanál 02 a už to pokračovalo....takže problém vyřešen Kabelem ani vagem to neni.....pak jsem když tak hodím nějaký screen
Tak kluci problém je už vyřešen.....rozdělal jsem všechny třmeny odmastil kotouče a desky,odstranil jsem nečistoty,oškrábal rez ,aby desky krásně chodily,promazal vodící čepy a dosedací plochy desek,odbrousil jsem vybržděnou hranu na kotoučích,poskládal,převzdušnil Vagem a teď to brzdí jak za mlada.....
Měl jsem to udělat hned a bylo by po problému protože zadní vodící čepy byly docela zaseklé a desky šly hodně z těžka....
Ručku jsem došteloval a Teď už také brzdí jak má.....
Tak mám zas na nějakou dobu klid

Měl jsem to udělat hned a bylo by po problému protože zadní vodící čepy byly docela zaseklé a desky šly hodně z těžka....
Ručku jsem došteloval a Teď už také brzdí jak má.....
Tak mám zas na nějakou dobu klid

odvzdušnění VAGem
Odvzdušnil VAGem? u odvzdušňovacích ventilků jsou nějaké akční členy, které umožňují odvzdušňování? nebo jenom prohánějí brzdovku přes systém?
Chci nový šicí stroj: šicí stroje
vyšívání - výšivky zdarma a myslíte na Vánoce 2011
Chci nový šicí stroj: šicí stroje
vyšívání - výšivky zdarma a myslíte na Vánoce 2011
To brz00ro:No principelně to funguje asi takž že pumpa ABS utvoří nějaký tlak v okruhu a elektronicky se otevřou ventily v ABS/EDS jednotce.....a ty jen povolíš odvzdušňovák a 10x šlápneš....tím pádem se dostane krásně kapalina i s potencionálním vzduchem ven s ABSa...každé kolo se dělá zválšť.....
To jericho-3:Vag na tohle byl opravdu krátkej ,ale pokud by byly brzdy OK tak si s tím určitě hravě poradil.....nic méně ,ale i tak to odvzdušnění provedené před GO brzd bylo ku prospěchu....
pak hodím návod "jak na to" i když už to tu někdo zpracoval....
To jericho-3:Vag na tohle byl opravdu krátkej ,ale pokud by byly brzdy OK tak si s tím určitě hravě poradil.....nic méně ,ale i tak to odvzdušnění provedené před GO brzd bylo ku prospěchu....