OII 1,9 Tdi 77 KW - drnčení, rezonace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII 1,9 Tdi 77 KW - drnčení, rezonace
Prosím o radu, mám auto asi týden, najeto má cca 120 tis. a teď o víkendu jsem si všiml při popojíždění v koloně, že když popojíždím alehce přidávám plyn tak něco jakoby rezonuje, dělá to i při neutrálu když stojím na místě. Děje se to jen když je motor zahřátej. Napadl mě uvolněnej výfuk?? Díky za rady
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Dělá mi to to samý a tak nevím co to je .Je to nějakej plast nebo air box.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Mě to taky drnčí při 1200-1500 nějaký a jsou to plasty,najeto 50tkm a nehavarované a tak těžko to bude pochroumané.Je tam nejaký problém z výroby.Ale u novějších octavii /2007 vejš/jsem se s tím nesetkal.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
auto netáhne pravidelně na dvojku
tak jsem to dneska trošku pröjel a zjistil jsem že jakmile se auto trošku zahřeje tak je jakoby hlučnější a rezonace jak jsem o ni psal dlěa opravdu jen u teplého motoru a je jedno jestli stojím na spojce nebo ne. Další problém co jsem zjistil , že když jedu na dvojku a zrychluju tak auto jakoby škubne prostě motor netáhne pravidelně kolem cca 1500 otáček. Uděla to jednou a pak to jede ok. Budu muset auto svěřit odborníkovi, jakmile se vrá¨tí z dovolené:)