Je nutné měnit rozvody?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Je nutné měnit rozvody?
Budu muset asi vyměnit hydroštely a tím pádem sundat rozvody. V servisu mi mechanik tvrdí, že když se sundají rozvody, měly by se dát automaticky nový, i kdyby měly najeto třeba jen 5tkm. Jak to vidíte vy. Rozvody dělaný cca před 10tkm a hydroštely jsem neřešil, teď budu muset 

- lucky.jack
- Přispěvovatel
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Značky jako dodatečnej pomocník špatný nejsou, ale nesmí to bejt priorita.lucky.jack píše:Mám takový pocit, že něktěří mechanici ani jinak, než podle značek, dělat rozvody neumíTomas.cz píše:Stačí jen hydra a pak rozvody znovu správně nastavit, žádný prasárny na značky apod..
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Nie som ignorant, ale rad by som vedel, co je priorita? Budem musiet dat aj ja menit rozvody a chcem byt pri tom, myslel som si ze znacky su rozhodujuceMartin.R píše:Značky jako dodatečnej pomocník špatný nejsou, ale nesmí to bejt priorita.lucky.jack píše:Mám takový pocit, že něktěří mechanici ani jinak, než podle značek, dělat rozvody neumíTomas.cz píše:Stačí jen hydra a pak rozvody znovu správně nastavit, žádný prasárny na značky apod..
Ako budem vediet ze mechanik tomu rozumie?
jo, kdo věří pak hledá, proč je spotřeba větší, proč to nejede... důvěřuj ale prověřuj. Značky nejsou potřeba, kdo je potřebuje to moc neumí. jediný co je potřeba je směr točení řemenu.misoVW píše:nechajte to na mechanikov, nemoze kazdy rozumiet vsetkemu! Ked neverite mechanikom, tak si auta opravujte sami...
G3 Variant synchro
Jen taková zajímavost..Dnes jsem dělal Supa 1,9 TDI/74 kw/ ,který má najeto poctivých,dohledaných/2 majitel/ 456000 km a má teprve podruhé dělané rozvody /první při 250000/ a motor jde jako housle a ještě nebylo sundané víko hlavy motoru...Vše původní ,akorát nový alternátor a klima kompresor....Všechna čest...klobouk dolů.../a přitom majitel je šetřílek/
nepropadat panice...
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
a stastkarjericho-3 píše:Jen taková zajímavost..Dnes jsem dělal Supa 1,9 TDI/74 kw/ ,který má najeto poctivých,dohledaných/2 majitel/ 456000 km a má teprve podruhé dělané rozvody /první při 250000/ a motor jde jako housle a ještě nebylo sundané víko hlavy motoru...Vše původní ,akorát nový alternátor a klima kompresor....Všechna čest...klobouk dolů.../a přitom majitel je šetřílek/

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967