pepe276 píše:To Martin.R: Takže asi ještě někde před kolejema nalevo zhruba někde naproti Penny, nebo o něco výš, ok? Jestli tam teď někdy pojedeš, tak dej vědět, jestli ten olej ještě mají, možná bych si tam pro něj i sjel...a taky co je to zač...aby to nebyla soja
Jj je to o kousek vejš jak penny, ale nepočítej s tim že tam pudu. Tyhle šílenství nesnášim a vyhybám se jim obloukem. Až tak za měsíc až se ty davy trochu sklidněj. Mam tam známí tak je zaúkoluju ať mi to hlídaj. Jinak soja je taky good a moje PD ji papá bez problémů.
Tak jsem teď mluvil s jednou manažerkou a olej je řepkovej za 15kč. V sobotu jedu pro paletu, vyveze mi to zadem. Dnešní várka prodána v cca 10hod. Otevírali v 8hod. - prvně. V 16hod. měli tržbu 2,5mil.
Globus 18.90,- 30.7. - 5.8.2010 žádná vejška ještě že mám už hotovejch 100L esterifikátu by Miloš:) Tímto Milošovi skládám hlubokou poklonu, jede to jako čert
včera Lidl Ostrava , obrovská reklama na řepkový za 17,90 přiujdu k plnému regálu, beru dvě bedny a u pokladny po mně chce 21,90 za litr
a prý že ten v akci už došel tak to doplnili jiným zbožím...
wauzi píše:tak už jsem v Lidlu uspěl konečně i já
tak zas na dva měsíce vystaráno...
Tak říkáte,že to tam lejete do oktávek takže já se svým Ventem tdi 66kw se nemám toho bát? Dnes přišli letáky. Globus 18.90kč a hypernova jen o víkendu za 17.90kč ale pouze 12ks den-osoba.
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....