BMW 318 TDS r.v.95

Moderátoři: šulda, Moderátoři

davidkuba
Nováček
Odpovědi: 0

BMW 318 TDS r.v.95

Příspěvek od davidkuba »

ahoj mám problém ze startem, trval dlouho z výfuku šel hustý šedý dým, start se natahoval až auto přetalo startovat úpně, i po výměně svíček, repasy čerpadla (bosch), palivového filtru, silnější relé, nové píst. kroužky, nafta prý nepadá jsem amatér díky za rady D.
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

a tlaky jsi měřil?? předvstřik?? nastavení rozvodů.. u tohohle motoru se vytahávaj řetězy.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
davidkuba
Nováček

Příspěvek od davidkuba »

tlaky by měli být v pořádku, řetěz je měněný předsřik nevím na to jsem se opraváře neptal spíš si myslím že neví nastavení jak měnil čerpadlo,pístní kroužky a řetěz od té doby to vlastně nestartuje vůbec
asi musím někde sehnat ty parametry nastavení ale na strankách BMW nic podrobného není :(
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

davidkuba píše:tlaky by měli být v pořádku, řetěz je měněný předsřik nevím na to jsem se opraváře neptal spíš si myslím že neví nastavení jak měnil čerpadlo,pístní kroužky a řetěz od té doby to vlastně nestartuje vůbec
asi musím někde sehnat ty parametry nastavení ale na strankách BMW nic podrobného není :(

Čau, mám ten samý problém.. Už jsi to vyřešil?????
viktorddd
Přispěvovatel

Příspěvek od viktorddd »

skús vyhľadať nejaký bosch servis aby ti nastavili čerpadlo a predvstrek podľa PC
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

ještě jsem zjistil že mi to docela žere olej, zhruba po 1000km už svítí kontrolka. Dával jsem turbo na repas ale to nepomohlo, myslím jestli nejsou špatný tlaky. Když rozdělám víčko na volej při nastartovaným motoru, tak to pěkně vyšlehne olej, to by nemělo dělat ne... mohly by bejt špatný pístní kroužky??? mohlo by to mít vliv i na ty starty????
BobbySD
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BobbySD »

kdybys mel spatne pistni krouzky tak to huli jak zmrd pravdepodobne modre. koukni jestli ti neprosakuje olej kolem vypustaku nebo vubec po obvodu vany.
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

to už jsem koukal nikde nic, všude to je čistý. Kouří to při startech a když je to studený tak trochu černě. A koukal jsem do sání a je tam trochu oleje ale to je asi normální...
viktorddd
Přispěvovatel

Příspěvek od viktorddd »

na čierno to je od nafty, zmeraj tlaky ak sú v poriadku tak budú zlé vstreky, čerpadlo - preto ten čierny dym
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

v neděli to budu dávat na změření tlaku, tak uvidím rovnou nechám změřit i vstřiky. Kdyby to dělalo čerpadlo tak by to třeba habrovalo i na volnoběh ne?? když je to nastartovaný, tak motor běží dobře akorát se mi zdá hrozně líný...
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

tak jsem nechal změřit tlaky na válcích a maj 19 prej už to je na hranici, a vstřiky jsou dobrý...
dist01
Aktivista

Příspěvek od dist01 »

tak řikals žes menil pistni kroužky tak musels met hlavu dole s hlklavou jse neco delalo? přebrosit, nebo zabousit ventyly nebo nový gufirka?
BMW 330i
MAZDA RX8 ex
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

ne já jsem pístní kroužky neměnil... jenom jsem to dával změřit.
S.o.n.n.y
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.o.n.n.y »

tak jsem byl na diagnostice a ukazuje špatný snímač rychlosti, tak že budu muset vyměnit řídící jednotku střikovacího čerpadla nebo celí čerpadlo....
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Snímač rychlosti není v čerpadle. Bývá to sporadická závada. Šlo to smazat? a jakej naměřili předvstřik?
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „BMW“