17964 regulace plníciho tlaku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Q
Ale praveže to nespadlo do nudzaku.Stale ide tak ako predtym.Nepostriehol som nejaku strátu výkonu sice je to len 66kW ALH ale skratka vyskitlo sa to v zavadach ked som pozeral cez VAG. Skusim to zajtra ponahanať či sa to tam objavi.Vymazať sa to dalo.
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 
Dnes som skušal ako je turbo ta banka s tym hybať a nešlo to vôbec.Je tam nejaky podtlak že by s tym nešlo pohnuť.Hybal som s tym tesne po vypnuti motora.Dnes som išiel cca 130 a spravilo mi to ako by cuklo auto(ako keby zaplo kompresor,ale pritom som mal climatronic na ECON) Môže to byť vadnym ventilom N75? Ked som robil akčne členy tak nemľaskal ani neťukal,tukanie bolo počut z motoroveho priestoru ale pri inom ventile. Nepozrel by sa mi niekto na to z okolia ZA,KNM,CA?
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH 
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zbehni za misomvw do PNJohny_RS píše:Dnes som skušal ako je turbo ta banka s tym hybať a nešlo to vôbec.Je tam nejaky podtlak že by s tym nešlo pohnuť.Hybal som s tym tesne po vypnuti motora.Dnes som išiel cca 130 a spravilo mi to ako by cuklo auto(ako keby zaplo kompresor,ale pritom som mal climatronic na ECON) Môže to byť vadnym ventilom N75? Ked som robil akčne členy tak nemľaskal ani neťukal,tukanie bolo počut z motoroveho priestoru ale pri inom ventile. Nepozrel by sa mi niekto na to z okolia ZA,KNM,CA?
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967