Zástavba TDI do G2 a pod.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
no to origo tam asi nedostaneš pokud máš nádrž s malou dírou kdyžtak se dává renaulta ten ho má venku pod nosníkem...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
tak ti ty 3bary budou prolínat ve spojích nehledě na to že časem ta pumpa odejde
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
zlatě svatě GII, žádný problémy s chladičem, žádná chladičová stěna.Bóďa píše:cernohousmartin: TDI nepotřebuje tak velký chladič, jako komůrkáč 1.6TD.
Klidně tam dej menší. Mně se nikdy nepřehříval a nějaké koně jsem tam měl.
teď řeším problem s intercoolerem, nevíte někdo jak napasovat intercooler z O2 do GIII? je nějakej moc velkej, ale nevím jak ho napasovat do tý chladičový stěny

a ještě jeden dotaz, rozdělal jsem kámošovi spojku na Ventu a má uplně fialovej setrvák i přítlačák, přítlačák je navíc celej zkroucenej, může se nechat setrvák, nebo novej? prý by to ničemu vadit nemělo, ale radši se zeptám zkušenějších, a čím by to mohlo být? má to origo, žádnej chip nebo podobný
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? 

Poloosy na mTDI
Ahoj, mám v G2 motor a převody z Venta TDI. Přendal jsem velký klouby na dvojkový tyče z TD, ale pořád jsou ty poloosy dlouhý.
Nevíte jaký poloosy použít? Díky moc

Ta Venťácká převodovka je širší přes unašeče než dvojková(řazení lanovodama)Když dám na dvojkovou tyč vnitřní kloub 100mm a venkovní malej, tak je to pořád dlouhý a to se mi tam zrovna ten malej kloub nelíbí.
Nevím jaký se dělaly délky tyčí, jestli by třeba nepasovaly z G2 16V, ten má origo velký klouby.
Nevím jaký se dělaly délky tyčí, jestli by třeba nepasovaly z G2 16V, ten má origo velký klouby.