[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Problém Octavia I - DP forum
Při jízdě v noci jsem si všiml, že když třeba zavírám okno, nebo přibrzdím, tak mi trochu pohasnou světla, ale jen na chvilku, hned to svítí normálně, i když pak stojím na brzdě.Prostě jenom v té chvíly, když šlápnu na brzdu, nebo zmáčku zavření okna.Kde mám hledat chybu?
Právě mě zarazilo, že to jen blikne při tom prvním impulzu.Právě s tou brzdou.Když šlápnu tak to pohasne hned se rozsvítí a i když stojím na brzdě, tak svítí normálně.
Jo díky.Koukal jsem na tu baterku a jak jsou ty pojistky přišroubovaný k plus pólu, tak je to orezlý.Sprej na kontakty nemám, stačí WD nebo něco podobnýho?Sprej koupím v týdnu, teď se nikam nedostanu.
Hanzz píše:Jo díky.Koukal jsem na tu baterku a jak jsou ty pojistky přišroubovaný k plus pólu, tak je to orezlý.Sprej na kontakty nemám, stačí WD nebo něco podobnýho?Sprej koupím v týdnu, teď se nikam nedostanu.
žádný wd sprej musíš mít sprej na kontakty automobilů miloš
Očistil jsem ten šroun a je to lepší, tak se uvidí v budoucnu.Jinak ať nezakládám nový téma.
Někdy když startuju, tak se ozve divnej zvuk, přirovnal bych to ke zvuku autíčka na setrvačník.Ale jen jednou za čas a jakoby při doběhu startéru jak motor chytne.Musí se někde promazat nebo tak něco?
Hanzz píše:Očistil jsem ten šroun a je to lepší, tak se uvidí v budoucnu.Jinak ať nezakládám nový téma.
Někdy když startuju, tak se ozve divnej zvuk, přirovnal bych to ke zvuku autíčka na setrvačník.Ale jen jednou za čas a jakoby při doběhu startéru jak motor chytne.Musí se někde promazat nebo tak něco?
rozebrat a promazat startér a vyměnit futra dělalo mi to také