Oprava klepání TDi/PD Octavia II BKD

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
wiix
Nováček
Odpovědi: 0

Oprava klepání TDi/PD Octavia II BKD

Příspěvek od wiix »

Prosím o pomoc, na Octavii II 2,0 TDI se při jízdě kolem 2000 otáček celé auto rozvibruje a to i na různé rychlosti. Podle diagnostiky jsme proměřili motorový svazek, vyměnili jeden vstřik na ketrém byla sporadická závada, která již není , ale vibrace nepřestali. Nyní jsem odpojil EGR ventil - tlakovou hadičku - a při jízdě již vibrace nejsou,ale samozřejmě auto nemá výkon. Může to býti turbem, které značně píská ? Nerad bych ho měnil jen na zkoušku. Jo, a dle všeho to spojka nedělá . Díky za radu .
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

tento problém nastal na vw golfe ... závada bola v spojke , vymenila sa komplet , ide to ako za nova ...
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
coltik
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coltik »

taky jsme nedávno měnili na Octe II komplet spojku...obšas auto vibrovalo a někdy se přidaly i kovový zvuky...po rozborce byl setrvák nadobro zaseklý, že jsem se nemohli ani dostat na šrouby, tak jsme tu klec museli rozzřezat :)
Jen pochybuju, že turbo by mělo vliv na vibrace motoru...to se mi nezdá...viděl bych to ve spojce...
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
wiix
Nováček

Příspěvek od wiix »

Tak již je to spraveno dělal to špatně usazený vstřik.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“