Draci zatéká mi do Octavie I, byl jsem u mechanika a ten si s tím neví rady, doporučil mi pojistit a zapálit (už jsem byl u něho několikrát a nějak se ty závady kumulují)
Zatéká skrz přední dveře (oboje), záleží zda stojíte vodorovně či mírně z kopce (je to znát zda přední části či zadní části), voda proniká skrz těsnění dveří, drží se v žlábku a přetéká přas práh jako voda u splavu..?
Foto opět nejde vložit, foto se načte je ale bílá stánka
Jak píšou klucí, určitě bych se zaměřil na tu folii ve dveřích aby tam byla nalepená dřív, než nacvakný cvočky na tapec a taky vyměni ty vnější sametky, ta guma co tlačí na sklo, to pomůže dost tomu aby voda do dveří vůbec tekla, stojí jedna asi dvě kila.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jear ewing píše:Draci zatéká mi do Octavie I, byl jsem u mechanika a ten si s tím neví rady, doporučil mi pojistit a zapálit (už jsem byl u něho několikrát a nějak se ty závady kumulují)
Zatéká skrz přední dveře (oboje), záleží zda stojíte vodorovně či mírně z kopce (je to znát zda přední části či zadní části), voda proniká skrz těsnění dveří, drží se v žlábku a přetéká přas práh jako voda u splavu..?
Dík
ahoj,měl jsem stejný problem-voda v interieru.. Je tedy pravda,že jhsem měl mokro jen na straně spolujezdce ale kberec durch.. A byla odlepená ta slída pod tapecem-ale hlavní problem jsem měl pod kastlíkem pilovéhjo filtru... Je tam taková pirelka či těsnění a to bylo vymačkaný-jsem to zalepil řádným lepidlem a je už půl roku klid. Koberce jsem nechal celý víkend nadzvedlý pěkně na sluníčku a mám klidek... S odstraněním této závady mi poradili páni kolegové z tohoto fora - dííky...
jear ewing píše:Draci zatéká mi do Octavie I, byl jsem u mechanika a ten si s tím neví rady, doporučil mi pojistit a zapálit (už jsem byl u něho několikrát a nějak se ty závady kumulují)
Dík
ahoj,měl jsem stejný problem-voda v interieru.. Je tedy pravda,že jhsem měl mokro jen na straně spolujezdce ale kberec durch.. A byla odlepená ta slída pod tapecem-ale hlavní problem jsem měl pod kastlíkem pilovéhjo filtru... Je tam taková pirelka či těsnění a to bylo vymačkaný-jsem to zalepil řádným lepidlem a je už půl roku klid. Koberce jsem nechal celý víkend nadzvedlý pěkně na sluníčku a mám klidek... S odstraněním této závady mi poradili páni kolegové z tohoto fora - dííky...
ten samy problem ale Passat.v celem aute 5cm vody.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Mně do staré Octávie 1999 tenkrát také teklo dveřmi, po výměně fólií to bylo ok. Ty fólie má špatné kdekdo. Někdo rozdělá dveře, potom to tam lepne a už je problém na světě.
Rád bych hodil nějaké foto, ale nejde mi to nahrát, data se načtou, ale hodí to bílou stránku.
K Vašim podnětům rok výroby 2004, folie je ve dveřích, je vyměněná za podklad pro plovoucí koberce a nalepeno po obvodu lepidlem-neuměl jsem vyndat nosníky tapecírungu, tak jsem použil tuto alternativu, jinak bych dál originál
Folii jsem tipoval jako první, když mi rozbili sklo při vloupaní, tak jsem jí musel roztrhnout, abych vysál střepy, drenážní dírky po vnitřní délce dveří jsou průchodné, padali mi z nich střepy, když jsem to vysával.
Naposledy upravil(a) jear ewing dne 01 zář 2010, 19:15, celkem upraveno 1 x.
Kajman1 píše:držáky tapeců mají v prostřed takový plastový "klínek" normálně ho chytni kombinačkama a vytáhni celý ven, pak ten držák pujde krásně ven.
Je tam takový posuvný jezdec-do toho se šroubuje ten vrt.šroub, ale ten drží v takovém čepu a to mi nejde vytáhnout, z vnitřní části dveří jsem to podebíral, točil do prava do leva a nešlo to ven.
já mám taky 2004 a měl jsem slehlý ty těsnící gumy fólii už nemám ale takovou tu novější pěnu a taky jsem měl mokro po dešti na prahu ale neplaval jsem...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To stejné v bledě modrým na Koktě I. Koupil sem plastovej pytel za dvacku, nařezal a nalepil oboustrankou. Su zvědavej co to udělá až budou vedra, ona ta slída tam není pro srandu, ale ta cena!