takze dobry den mam prejdenu kazdu jednu temu a kazdy jeden prispevok. trvalo mi to dva mesiace kym som si to vsetko precital ale myslim ze to neni strateny cas.takze aby ste boli v obraze . auto -peugeot 405 hladky dizel. cerpadlo bosch. najazdenych 280 tisic zatil ale motor je vo vybornej kondicii.takze prvy pokus bol v piatok do asi 60 litrov paliva som slahol normalne riedidlo s 6006. po prejdeni neceleho kilometra viditelne lepsi chod motora na volnobeh , auto ziskalo na akceleracii a celkovo lepsie taha co je poznat hlavne v kopcoch. v sobotu som si postavil filtracny pristroj , tlakovy. zachytava , soli, piesok,vodny kal a podobne veci na 1 mikron. dnes ked bude cas tak sa ide filtrovat olej. rad by som pouzival fritak prepaleny ale momentalne ho nemam a tak idem skusit vyjazdeny motorovy-uprimne by som bol radsej keby to fungovalo na vyjetak toho mam habadej.takze to by bolo si tak vsetko . potom mozem hadam dodat fotky toho filtravneho pristroja vyjde vas to na babku a je to silene jednoduche a podstatna cast je vybrana zo srotu.pripadne fotky alebo video nejake z prveho naliti. auto je bez akychkolvek uprav takze budem musel riesit kvapalnost paliva. kritiku prijmam len konstruktivnu, strach nemam a prispevky typu nicis ekologiu , je to kacinogenne a podobne zvasty si mozte nechat pre seba.
jo uvidim. cekal jsem na tvoji reakci mas tu vzdycky co zict,protoze mas patrne hodne skusenosti.jak jsem rek , strach nemam a jdu do toho . snad dnes poobede mi vyjde cas a skusim prefiltrovat par litrov.
co se tyka vyjeteho oleje..pojede ti to v pohode,ale ikdyz to prefiltrujes, tak stejne za chvilku uces filtr..to me ver...takze doporucuju radeji pockat a nalit prefiltrovany vyfrit...
takze dneska vyskusano na prepaleny motorak, auto dokonca stichlo trochu zmena vykonu ziadna. trosku je citit vo vzduchu smrad ale dymyvost sa nezvysila ani ziadne ine badatelne zmeny nenastali.takze ked prefiltrujem vecsie mnozstvo tak vyskusam supnut asi 20 litrov motoraku na plnu nadrz a uvidi sa ako sa to bude riedit dalej lebo ide zima.
tak uz len vyjazdit zbytok nafty , este nejakych 20 litrov a ide sa na to . myslim ze skusim najprv pomer plovicka nafty polovicka oleja plus liter S 6006 . co vy nato . ? ako by ste to mixli vy keby ste isli do toho ?
lievik22 píše:tak uz len vyjazdit zbytok nafty , este nejakych 20 litrov a ide sa na to . myslim ze skusim najprv pomer plovicka nafty polovicka oleja plus liter S 6006 . co vy nato . ? ako by ste to mixli vy keby ste isli do toho ?