zaslepení EGR 2,0 TDI , BKD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zaslepení EGR 2,0 TDI , BKD
Čau všichni, měl jsem problém s nepravidelným výkonem, zaslepil jsem egr a zlepšilo se to tak o 80%, ale samozřejmě mi začala svítit kontrolka.
Je někdo s okolí olomouce, popř na morave, kdo to umí odstranit ? A nevadí když tak budu zatím jezdit ? Díky moc za info...
Je někdo s okolí olomouce, popř na morave, kdo to umí odstranit ? A nevadí když tak budu zatím jezdit ? Díky moc za info...
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
Aha, diky.
Na pohled vypadaly docela podobne, i v katalogu na skoda-dily prodavaji stejny EGR pro 1.4, 1.9 i 2.0, tak jsem myslel, ze budou stejne.
Chci si nechat misto toho EGR nesmyslu vyrobit jen trubku, ale mistr nema kde omerit ten, ktery je na dvoulitru, tak jsem myslel, jestli by treba nemohl "zaskocit" ten z 1.9
Na pohled vypadaly docela podobne, i v katalogu na skoda-dily prodavaji stejny EGR pro 1.4, 1.9 i 2.0, tak jsem myslel, ze budou stejne.
Chci si nechat misto toho EGR nesmyslu vyrobit jen trubku, ale mistr nema kde omerit ten, ktery je na dvoulitru, tak jsem myslel, jestli by treba nemohl "zaskocit" ten z 1.9
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
¨tiff píše:Nene, je to urcite 1.9. Ma sani na opacne strane nez 2.0, i v papirech pisou, ze je to 1.9
Ja jen ze priruba chcipaci klapky i sani byly na tri srouby, vsechny ty dily mely velmi podobne rozmery jak na tom dvoulitru, tak jsem myslel, ze by to mohlo byt stejne.
ten 2,0TDi BKD jak pises je uplne neco jinyho,nic tam z 1,9 nenacpes!