nouzák už si nevím rady HELP!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Tohle si měl napsat už do prvního přízpěvku je topodstatná informace, dělal si jen ty rozvody nebo ještě něco dalšího?TAXI píše:Fantik píše:Tak se přiklonim k tomu čerpadlu.
ASI JO ALE NEDELA TO PORAD TREBA TO NEUDELA 8 MĚSÍCU A TET JSEM DELAL ROZVODY A ZAS TO DĚLÁ HMM TAK NEVÍM
Naloguj ten kanál 4
Fantik píše:Tohle si měl napsat už do prvního přízpěvku je topodstatná informace, dělal si jen ty rozvody nebo ještě něco dalšího?TAXI píše:Fantik píše:Tak se přiklonim k tomu čerpadlu.
ASI JO ALE NEDELA TO PORAD TREBA TO NEUDELA 8 MĚSÍCU A TET JSEM DELAL ROZVODY A ZAS TO DĚLÁ HMM TAK NEVÍM
Naloguj ten kanál 4
JEN TY ROZVODY A NASTAVIL CERPADLO A ZAS TO ZACLO DELAT
Skoda Octavia 1.9 TDI r.v00 provoz01 AGR 66KW chip 26 % EGR OFF zaslepene V-Max224km
-
slovacek.milos
- Aktivista
diky za podporu a přeji ti aby ti ta tvá plečka taky začla haprovatslovacek.milos píše:TAXI píše:slovacek.milos píše:a co turbo a ege nemáš je zabetonovaný karbonemmiloš
VŠECHNO MAM CISTE
pokud vidíš někde v okolí strom zkus lano
mnoho těstímiloš
Skoda Octavia 1.9 TDI r.v00 provoz01 AGR 66KW chip 26 % EGR OFF zaslepene V-Max224km
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
a co třeba nalogovat turbo , váhu, když jde o nouzák,
já měl třeba zajímavý nouzák u renault 2.2 CRi, klasický občasný nouzák ale při teplém motoru se to hned po startu z nouzáku nedostalo, muselo se počkat pět minut,
auto bylo v několika servisech a nikdo na nic nepřišel až spolu s uživatelem beli jsme zjistili že to dělá čidlo teploty ale to jsem odbočil miloš
já měl třeba zajímavý nouzák u renault 2.2 CRi, klasický občasný nouzák ale při teplém motoru se to hned po startu z nouzáku nedostalo, muselo se počkat pět minut,
auto bylo v několika servisech a nikdo na nic nepřišel až spolu s uživatelem beli jsme zjistili že to dělá čidlo teploty ale to jsem odbočil miloš
Jeste me napada zkusit se zamerit na tohle:
17978 - rid.jedn. motoru zablokovana
+
01176 - Klicek
07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky
Obvykle je na vine cteci civka ve spinacce, nebo vakl v kabelovym svazku pod volantem. Pri provozu pak dochazi k tomu, ze ridici jednotka nachvili ztrati komunikaci s cipem v klicku a dojde k zablokovani, coz znamena vetsinou zdechnuti motoru. Z hlediska posloupnosti je nekdy dobre cist ty zavady od spoda
17978 - rid.jedn. motoru zablokovana
+
01176 - Klicek
07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky
Obvykle je na vine cteci civka ve spinacce, nebo vakl v kabelovym svazku pod volantem. Pri provozu pak dochazi k tomu, ze ridici jednotka nachvili ztrati komunikaci s cipem v klicku a dojde k zablokovani, coz znamena vetsinou zdechnuti motoru. Z hlediska posloupnosti je nekdy dobre cist ty zavady od spoda